Jeg har bursdag!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hipp hurra for meg sjæl! 21 år, litt panikk for at det faktisk er fem år siden jeg øvelseskjørte for første gang og fornøyd. Jeg har alltid mye blandene følelser rundt det å ha bursdag. Hvis jeg skal være helt ærlig så gruer jeg meg alltid litt. Jeg gruer meg alltid litt til å bli eldre og jeg syntes alltid det er litt vanskelig fordi jeg sammenlikner min egen bursdag med alle andre sin bursdag. Ja, det er skikkelig teit, men sånn er det. Heldigvis så merker jeg at jeg begynner å bli eldre, og det føles godt.

Jeg fikk en veldig fin og viktig kommentar på bloggen her om dagen, og den minte meg på hvor heldig jeg faktisk er som er frisk og som får lov til å bli et år eldre. Jeg bestemte meg derfor tidligere i uken at jeg skulle skjerpe meg, være fornøyd og sette pris på hvor heldig jeg er – For det er jeg faktisk! Jepp.

Dagen i dag startet sammen med Mr. X, og jeg fikk servert egg og bacon, litt gaver og litt grining. Jeg blir alltid så rørt når jeg får gaver som betyr litt og når folk tenker på meg. Sukk. Etter det gikk turen videre til NRK P1 der jeg deltok på Ukeslutt. Der snakket jeg litt om “bør vi droppe SoMe”, som det heter så pent.

Der snakket jeg med blant annet disse to:

Hyggelig og stas! Jeg minte meg selv på at det er ganske kult å få være 21 år og være med på sånne ting.

Etter det turet jeg hjem til Nesodden, og jeg, mamma og søs dro videre på hockeykamp. Nå sitter jeg i pysjen hjemme og her står det burger på hovedmenyen og is til dessert. Nydelig. Det er digg å ha bursdag og være sammen med familien, for da kan jeg smiske meg til det aller meste. Kan ikke du gjøre det a? Jeg har jo tross alt bursdag. Jeg skal nyte det de siste timene, tro meg.

Jeg har forresten gitt meg selv en bursdagsgave. Eller, jeg har gjort noe bra og viktig for meg selv i bursdagsgave. Jeg har nemlig registrert meg som organdonor og det føles veldig riktig og bra!

VI SNAKKES! Klem fra 21 åringen. Dæven.

// Marty

 

 

9 kommentarer

9 thoughts on “Jeg har bursdag!

  1. Til ukens spørsmål: er det C som er mr. X?

    Og gratulerer så mye med dagen:) Du ser smashing ut om dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *