Nå svarer jeg på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Denne søndagen har jeg gledet meg til og den ble bedre med en gang jeg så at solen skinte. Yes. Jeg har gledet meg til å spise sen frokost, få litt orden hjemme etter en pangstart med hverdag igjen og bare være, jobbe litt, få frisk luft og lade opp til en ny uke. I går var jeg på damenes aften i Asker, jeg var på kamp og på julebord, og jeg koste meg skikkelig. Og vet du hva? Når jeg 02.30 i natt kunne sette meg i bilen og kjøre hjem etter noen timer med dansing ute har jeg aldri vært mer fornøyd med at jeg stadig vekk velger bort alkoholen. Jeg sender en tanke til alle som ikke gjorde det i går. 

Nå er det klart for ukens spørsmål og svar!

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig fint! Det er egentlig ingenting å klage på og jeg trives veldig, noe som er veldig digg. Jeg håper at du også har det fint <3

Har du lyst på kjæreste nå?

Hehehe, ja, jeg har kanskje det.

Hva fikk deg til å ville skrive bok?

Når muligheten kom så, så jeg egentlig ingen grunn til å ikke gripe den. Jeg har alltid elsket å skrive og jeg har alltid drømt om å skrive bok, så det, sammen med at jeg følte at jeg hadde noe å komme med fikk meg til å gjøre det!

Hva skal du ha på deg på Vixen?

Stay tuned! Det er nesten klart og jeg tror det blir kult.

Hva syntes du om de som krangler om at man må betale for å komme inn på Vixen?

Det har jeg ikke sett så mye til egentlig. Finalistene må ikke betale, så det er semifinalistene og eventuelt andre som må det. Det virker som at Vixen har tatt noen gode grep og jeg gleder meg til torsdag. Vil ikke de som må betale betale, så får de jo droppe å dra – Verre er det jo ikke. Eller?

Syntes du en person er verdt vennskapet om h*n får deg til å føle deg mer dritt enn bra? 

Personlig så jobber jeg mye med at jeg skal tilbringe tid med mennesker som gjør meg godt og som gir meg noe. Jeg har kuttet ut noen venner som kun har tatt energi fra meg, og aldri gitt meg noe. Jeg tror ikke det handler om at de ikke er bra mennesker, men at forholdet oss i mellom rett og sett ikke fungerer, og det er vel en ærlig sak? Jeg tror faktisk at jeg skal skrive et eget innlegg om dette jeg, for her har jeg mange tanker å komme med!

Hva syntes du om Bloggerne foreløpig?

Jeg må ærlig innrømme at jeg bare har sett de to første episodene foreløpig. Jeg håper uten å ha sett egentlig noe at det blir litt action, at folk byr på seg selv og at ikke alt er så polert! Jeg liker å smale det opp og se alt på rappen, og nå fant jeg ut hva jeg skal se på i kveld🙌🏼

Hva gjør deg glad for tiden?

At jeg har det bra, det er ingen selvfølge og det er jeg veldig takknemlig for.

Hvorfor var du med C på gallaen?

Fordi han inviterte meg og jeg syntes det var skikkelig hyggelig?

Har du noen gang gått til psykolog?

Nei, det har jeg ikke, men det er noe jeg garantert burde testet.

Har du en annen drømmejobb?

En jobb i politiet og den døren holder jeg fortsatt åpen!

Hva mener du om Dubai-debatten?

Jeg vurderte å droppe dette spørsmålet, til tross for at det er det jeg kanskje har reflektert mest rundt det siste døgnet. Jeg må nesten reflektere enda litt til rundt det før jeg svarer, for mange er nysgjerrige og jeg vil ikke bare slenge ut noe som er lite gjennomtenkt – For debatten fortjener bedre. Men, jeg tror i mens at alle som bryr seg med så mye som en kalori inn i debatten burde stille seg selv spørsmålet om de hadde takket ja om de fikk betalt for å reise til Dubai og alt dekt. Influenser eller ei. Jeg er nemlig redd svært mange hadde gitt faen og dratt, uten å bry seg om noe av det som foregår der. Og ja, det er skikkelig trist. Jeg går tenkeboksen!

Hva er ditt viktigste mål for 2019?

Jeg kan dessverre ikke røpe tre av tingene som handler er karrieremessig, men jeg håper at jeg kan dele det i løpet av året, for da betyr det at det har skjedd! Det ene vet jeg 100 % sikkert at skjer og forhåpentligvis så kan jeg dele det om ikke så lenge. Jeg tror dere vil digge det.

Hvordan klarer du å heve deg over alt det negative og fortsatt være sterk og glad?

Det hender at jeg knekker, griner og blir forbanna når det er eller skjer mye negativt. Men i form av for eksempel kjipe kommentarer så har jeg på en rar måte lært meg å la de fleste kommentarer prelle av. Mye er skikkelig usaklig og jeg tror at det er superviktig, blogger eller ei, å være sterk i seg selv, vite hvem man er og sin egen verdi – Og ikke la noen tråkke på det. Det er ikke alltid så enkelt, men det er verdt å jobbe med.

Hvordan er ditt forhold til mat og kropp nå?

Det er helt greit! Ikke noe mer og ikke noe mindre. Jeg føler ikke at jeg har kommet helt i gang etter juleferien enda, og jeg gleder meg til masse digge treningsøkter, turer med frisk luft, god og næringsrik mat og at jeg føler meg sterk – Og bra!

Er du forelska nå?

Det er nok fare for det. 

VI SNAKKES ❤

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *