I dag er en sånn dag der jeg kunne ønske at jeg drakk kaffe. Men, det gjør jeg ikke. Jeg har ikke blitt så voksen enda. Det sier jeg faktisk i hvert eneste møte jeg er i når jeg blir tilbudt kaffe. Haha, så teit. Men kommer jeg til å slutte med det? Nei, garantert ikke.

Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei hjemover. I går var jeg invitert med på Teleidrettens festaften, jeg dro på meg finstasen og jeg storkoste meg skikkelig! Og dere? Jeg følte meg ordentlig fin, om det er lov å si. Ja, det er det, hvorfor skulle det ikke være det?

Jeg så ut som dette:

Og jeg var invitert med av denne karen som var nominert til årets mannlige idrettsutøver. FETT!

Rune Almenning Jarstein stakk av med prisen, noe som var velfortjent, men vi koste oss som bare det allikevel. Som flere av dere vet er jeg temmelig lett rørt, så når ildsjeler, frivillige og utøvere ble hyllet og hedret satt jo jeg og sippa på første rad. Ja, selv om jeg ikke hadde peiling på hvem flere av de var, haha! Men, det er alltid rørende og fint å se folk som blir satt pris på, som blir så glade at de nesten ikke klarer å stå oppreist og for ikke å snakke om stolte foreldre. Jeg kommer til å bli en grinende mamma en vakker dag, jeg skjønner det nå.

I dag skal jeg egentlig bare fortsette festen. Jeg er nemlig på vei til å delta på et arrangement i Asker sammen med en haug av bra damer, før det er duket for et liiiiiitt forsinket julebord i kveld. Det blir veldig gøy, til tross for at jeg innerst inne kjenner at det er hardt å gå i kjole to dager på rad. For ikke å snakke om høye heler! Men, jeg skal ikke klage selvom jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til en kveld i sofaen i morgen kveld. Hehehe. 

Jeg håper at dere får en fin lørdag <3 Vi snakkes!

// Marty

6 kommentarer

6 thoughts on “Dette skjedde:

  1. Hva skal til for at du anerkjenner deg selv som et stolt,flott og vakkert menneske,unge dame. Hvis dette ikke overbeviser deg,da er jeg redd du har en lang vei å gå i så måte. Det er ikke mer å si …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *