God søndag, folkens! C er oppe og hopper, mens jeg fortsatt ligger i senga for å svare på ukens spørsmål og svar. Han har hjemmekamp i dag og akkurat i dag er jeg litt furt for at jeg ikke får vært der og sett på. Han spiller nemlig mot to av våre beste kompiser og både Ida og Pia skal i hallen – Men ikke jeg, for jeg har kamp selv. Men, sånn er det. Sesongen min er snart slutt, og da skal jeg benke meg i hallen igjen!

Men nå er det klart for ukens spørsmål og svar, og jeg må bare si det. Det er SÅ hyggelig at det hver eneste uke tikker inn spørsmål om hvordan jeg har det. TAKK!

Hvordan har du det?

Livet er både skikkelig fint og skikkelig hektisk akkurat nå. Jeg har det veldig bra, samtidig som jeg stresser mer enn jeg burde. Som jeg har nevnt føler jeg litt at jeg ikke strekker til om dagen. Men, jeg klager ikke, for det er så mye gøy og jeg syntes livet er skikkelig kult akkurat nå! Jeg prøver bare å være flink til og sove nok, spise nok og ha tid til å trene også, og den siste uka har jeg vært elendig på ALT.

Har du det fint?💗

Hvordan kjøkken skal dere ha i leiligheten deres?

Vi var på møte på fredag, og jeg trooor at vi nå har kommet frem til hvordan vi vil ha det. Jeg slenger ut et innlegg om dette i starten av neste uke jeg, for det kan fort bli litt langt å forklare det her, hehhhh….

Hvordan kan du være venn med Isabelle Eriksen?

Det er ganske enkelt faktisk.

1. Man har det hyggelig når man er sammen.

2. Man har noe til felles.

3. Man blir glad i hverandre.

Om du tenker på at vi for eksempel er veldig forskjellige eller noe annet, så er jeg skikkelig glad for at jeg har lært meg å ikke dømme noen før jeg blir kjent med de, at et førsteinntrykk ikke nødvendigvis stemmer og at man er mer enn hvem man fremstår som på for eksempel Instagram! Jeg var sikker på at jeg og Isabelle kom til å være en kræsj etter mitt førsteinntrykk, men jeg tok skikkelig feil – Og det er jeg glad for 🤗

Skal du være med i noen TV-program?

🤷🏼‍♀️

Hva koster leiligheten deres?

Det har jeg svart på HER.

Hvem er den kuleste hockeyfrua du kjenner?

Haha. Jeg kjenner en haug av fantastiske, kule, morsomme og bra damer som tilfeldigvis er sammen med en mann som spiller hockey!

Ble du kontaktet om for dårlig merking av reklame?

Nei! Jeg forsøker å holde tunga rett i munn og gjøre alt så rett som mulig. Skulle jeg noen gang bodde så blir jeg superglad om noen hyler ut og gir meg beskjed!

Tjener du mer nå enn da du jobbet i butikk?

Ja, det gjør jeg. MEN! Jeg savner ofte å jobbe i butikk, og syntes det er skikkelig ålreit.

Hva MÅ du ha i klesskapet ditt denne høsten?

Aaah, matchende og digge sett. Jeg har blitt helt hekta! Ja, og gode joggebukser, som for eksempel DENNE.

Hvordan håndterer du at C er så mye borte?

Hmm… Jeg vet egentlig ikke. Det er jo bare sånn og jeg har jo egentlig ikke noe annet valg enn å håndtere det. Jeg har blitt mye flinkere til og sette pris på den tiden vi har sammen, gi litt slipp og sette meg i hans situasjon. Jeg gjør mitt og han gjør sitt, og det kribler alltid i magen når han kommer hjem – Samme hva. Jeg jobber ofte mye når han er borte og jeg det er ikke alltid like kult, men jeg skal ikke klage. Det er livet han/vi har valgt og sånn er det bare

Har du noen piercinger?

Nop, men jeg har til sammen fem hull i ørene!

Hvordan klarer du og C å fortsatt være så forelska etter å ha kjent hverandre så lenge?

Oi, godt spørsmål. Det morsomme er at jeg bare blir mer og mer forelska. Det har selvfølgelig gått opp og ned, og det har overhode ikke alltid vært så enkelt. Jeg tror at vi har knekt koden som er rett for oss, at vi derfor har funnet ut av hva som fungerer for oss og at jeg bare har funnet med verdens beste, fineste og tryggeste fyr

Hvor mye penger bruker du i uka?

Aaah, det kommer helt an på! Noen uker bruker jeg veldig lite, og andre uker så bruker jeg mye. Det kommer jo an på om jeg har regninger å betale, om jeg kjøper meg noe og om jeg skal noe spesielt! Jeg liker best å helst ikke bruke noen ting, hehehe. Det er også stor forskjell på hvor mye jeg/vi bruker på mat om C er hjemme eller ikke, utrolig nok, haha.

Er foreldrene dine stolte over det du gjør?

Altså, mamma og pappa er klippene mine i livet. De er forbildene mine, tryggheten min og de er altså så forbaskande bra. De støtter meg, heier på meg og drar meg i fletta om jeg forsøker å miste bakkekontakten – Og det setter jeg umåtelig stor pris på💛

Nå står det frokost og litt klesvask på planen. Jeg håper søndagen byr på mye latter og glede!

Klem fra meg

3 kommentarer

3 thoughts on “Nå svarer jeg!

  1. Greit nok å være forskjellige, men det å være venn med ei som er dømt til fengsel pga 2 ulike voldsepisoder, det hadde ikke jeg personlig vært da dette kan se ut som at du også støtter slike hendelser. Ikke rart hun ble sparket fra splay. Håper at hun snart uttaler seg om dette, slik at mødre og fedre der ute vet hva barna deres ser på. Og ikke minst fordi man må ta ansvar for egne handlinger, vise til følgerne sine at vold ikke er ok. Målgruppen til de som følger henne er 10-15 år.

  2. Det er så deilig å lese bloggen din Martine, for det er frisk pust i forhold til alle de andre bloggene.

    Så bra du er den personen du er som er helt ekte og er ærlig <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *