Kjære, kjære fredag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Kjære, kjære fredag, himmel og hav hvor du er deilig 💛

Det er ikke til å legge skjul på at de sist ukene har vært ganske hektiske, ganske heftige og at det har vært ganske så mye å gjøre. De tre siste ukene føler jeg at jeg konstant har løpt etter, at jeg egentlig ikke har fått til noe så bra som jeg egentlig burde og jeg har konstant gått rundt med dårlig samvittighet for alt jeg føler at jeg burde ha gjort.

Allikevel så veit jeg at jeg har gjort MASSE, at jeg har fått til en haug av bra ting og at det bare er tullete å føle meg sånn som jeg gjør.

I dag har vi vært på enda et nytt møte om vårt fremtidige hjem. Jeg skal gi en oppdatering så fort vi har kommet frem til hva vi tenker og hva vi ender opp med å legge inn bestilling på. Jeg har noen tilbud liggende i innboksen som jeg omtrent ikke har turt å se på en gang fordi prisene gjør at jeg blir helt uvel, samtidig som jeg tenker på alle før meg som har naila det å være voksen før meg. Ja, også prøver jeg å ikke tenke sånn altfor mye på de som ikke har gjort det, haha!

Det var faktisk motivasjonen min da jeg tok førerkortet. Jeg syntes det var et herk, men jeg var fast bestemt på å fullføre og jeg motiverte meg konstant med å tenke på alle de idiotene i trafikken som hadde klart det før meg. HAHA!

Jeg har også gjort unna en del ærender, vært gjest i en podkast, svart på mail, hatt et telefonmøte og nå har jeg nettopp ryddet terrassen vår klar for vinteren. Jeg skrøt på meg at jeg skulle gjøre det i starten av september, så i stad bestemte jeg meg for at det faktisk bare måtte skje. Nå sitter jeg her og oppdaterer dere, før jeg skal logge av og ta hælja. Bildet over er det eneste jeg har tatt de to siste dagene, og det var egentlig aldri ment for noen andre enn C. Jeg tok det på farta når han lurte på hvor jeg var, akkurat som at det var noe han burde skjønt.

Vi får noen venner hit i kveld på taco i kveld, og jeg er så glad for at jeg har venner jeg kan be komme i joggebuksa. Eller, det er egentlig det samme for meg hva de går med, så lenge jeg kan gå akkurat sånn som jeg vil😂

Jeg håper du får en fin helg. Nå skal jeg minne meg selv på at jeg faktisk er ganske flink, at jeg får til mer enn jeg tror og at jeg skal slutte å føle meg så fordømt håpløs og stressa.

GOOOD HELG og takk for at du følger meg, selv når jeg føler at jeg ikke helt strekker til 💗

2 kommentarer

2 thoughts on “Kjære, kjære fredag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *