Nå svarer jeg…

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Gooood morgen 💛 Jeg håper at dere har det som plommen i egget! Det har hvert fall jeg her jeg ligger, til tross for at en heftig forkjølelse har meldt sin ankomst.

I dag står det å bli i litt bedre form, Champions Hockey Leauge og besøk på planen. Både min og C sin familie kommer for å heie i dag og jeg gleder meg så! Tenk at vi er så heldige og ha så mange bra støttespillere rundt oss a.

Jeg tenkte å drasse med meg hele gjengen ut til vårt fremtidige hjem og vise de området og prosjektet, før vi skal spise litt og være supersupportere i kveld.

Men nå: Ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig fint akkurat nå. Endelig. Jeg trives, er skikkelig motivert og glad! Jeg håper at du også har det fint💓

Hvor mye har du tjent på boka di?

Jeg har sagt det før og sier det igjen: Jeg vet faktisk ikke! Jeg vet hva vi har fakturert første gang, men jeg har faktisk engasjert meg minimalt i det. Jeg hadde skrevet boka gratis om det sto på det, fordi det betydde så mye for meg og fordi den har betydd så mye for veldig mange andre.

Hva jobber kjæresten din med?

Han spiller hockey!

Når tok du silikonpupper?

Hvilke silikonpupper?

Når skal du innrømme at du har operert utseende?

Når foretrekker du? Nei altså. Jeg har aldri operert i hele mitt liv, så det sier vel egentlig sitt. Jeg vet at mange har diskutert hvilke forandringer jeg har gjort på utseende mitt og jeg vil egentlig bare tørre å påstå at jeg har det bra jeg, ja og at håret mitt er min bestevenn om dagen og at jeg har fikset brynene mine hos verdens beste @wowbrownorge. (Anbefales).
Noe mer hokkuspokkus er det ikke, takk og lov.

Hva heter du på Snapchat?

@Martinehalvs. Add meg gjerne!

Hvor handler du alle klærne dine?

Det er så forskjellig! Jeg digger å mikse billig med dyrt, nytt med gjenbruk. Jeg skal bli enda litt flinkere til å dele hvor plaggene mine er fra, jeg lover. 

Hvorfor var du ikke og så kampen til C på fredag?

Fordi jeg også har mitt eget liv og karriere, og fordi jeg var på jobb😂

Når skal dere flytte?

Vi overtar leiligheten enten i slutten av 2020 eller i starten av 2021.

Hvor gammel er broren din?

Han er født i 1995!

Hva vil du anbefale for en som sliter med å få i seg nok mat?

Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med en ekspert, og ikke en blogger. Det finnes masse kloke og dyktige folk i form av for eksempel personlige trenere eller ernæringsfysiologer som kan veilede deg og gi deg råd❤ Søk for eksempel opp @maksprestasjon på Instagram! Han er dyktig.

Har du noen gang følt at du ikke har sjans på lavere gutter? Jeg er 1.80 selv og føler det sånn.

Både og. Nå har jeg aldri gått spesifikt etter høyde og jeg har tross alt endt opp med en fyr som faktisk er lavere enn meg. Kanskje det handler litt om at det er forventet at mannen skal være høyere, og at man da blir litt usikker selv når det ikke er tilfelle? Hvis en fyr dropper deg på grunn av høyden, så tenker jeg at det ikke er fyren du vil bli gammel med uansett, så da er det ikke noe vits. Snakk med den du vil, gå inn i det og vær stolt av deg sjæl og gå for det du vil! Kjærlighet ligger heldigvis ikke i høyde.

Hva er det mest utfordrende med å være sammen med en hockeyspiller?

Hmm… Det er veldig egoistisk, i perioder ekstremt hektisk og stort sett det, det aller meste handler om. Samtidig så er det så gøy og det er så mange oppturer. Men det hender man blir lei, fordi det krever så mye, og fordi man ganske ofte må klare seg selv. All ære til de som har kids appåtil.

Hva er ditt beste tips for å få en fyr ut på date?

SPØR HAN! Det er kult med folk som er rett på sak og som dropper hint, tegn og håpløse spill. Lykke til🤟🏼

Hvor henter du inspirasjonen din fra?

Fra overalt! Jeg kan bli inspirert av en kul jente på trikken, av en kronikk skrevet av en 14 års gammel gutt eller av en tilfeldig jente på Instagram. Ja, og alle de kule menneskene i livet mitt.

Vi snakkes senere💛

12 kommentarer

12 thoughts on “Nå svarer jeg…

    1. Jeg har faktisk ikke bestemt meg 100 % enda. Jeg står mellom to partier og de står ganske likt. Jeg deltok på en «blind-date» med NRK Nyheter på YouTube nå nettopp og sto mellom SV og Høyre ut ifra de spørsmålene jeg stilte, og det går jo nesten ikke an 😂 Jeg skal stemme i morgen og er ganske sikker på at magefølelsen i morgen har rett💪🏻 husk å bruke stemmeretten din a, selv om du ikke føler at noen treffer deg er det bedre å stemme blankt for å vise at du faktisk engasjerer deg! Bruk litt tid i kveld (som jeg må) på å få litt peiling 👊🏻

  1. Blir helt matt av alle som tar det som en selvfølge at alle bloggere er operert…! Folk tror til og med at eg (skikkelig bygdejente som elsker mine tresko mer enn gubben) har silikon :-p

    1. Nei, det gjør han ikke. Jeg blander meg sjeldent inn i jobben hans og han blander seg sjeldent inn i jobben min! Det er ikke alltid like kult, men sånn er det👊🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *