God morgen fra meg og min beste vinkel 😚

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en hel lørdag uten planer, der jeg kan ligge og dra meg så lenge jeg vil i senga og gjøre akkurat som jeg selv har lyst til. Det kaller jeg luksus!

I skrivende stund så ligger jeg i senga og drar meg og C er på trening. Jeg kan bare si deg en ting og det er at det skal ikke jeg i dag. På trening, altså. Haha!

Jeg har fått en nydelig høstforkjølelse slengt over meg, så jeg hoster, harker og snufser om hverandre. Allikevel så syntes jeg det er helt prima med den friske og klare luften, ullsokker på bena og alt annet som skriker høst. Klesstilen min for eksempel. Den blir så mye kulere om høsten. Hilsen hun som ikke skjønner at folk kan kle seg kult i 35 varmegrader når svetta renner. Man kan jo lure på om det bare er på Instagram eller om de ikke syntes det er forferdelig med noe annet enn bikini på skrotten.

Jeg skrev jo nettopp at vi ikke har noen planer i dag, men vi tenkte oss en tur til vårt nye og fremtidige nabolag der det bygges for fullt, så en tur til byen for å titte før jeg skal legge meg på sofaen og spise godis i kveld.

Det er jo en liten evighet til vårt nye hjem står klart, så da må jeg late litt som at det ikke er det innimellom. Det blir så bra og jeg er helt sprekkeferdig, selv om jeg vet at det er et år til jeg egentlig kan begynne å bli utålmodig, haha!

Gooood lørdag og takk for at du leser💓

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *