Nå har vi bestemt oss

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

… Og nå er det ingen vei tilbake!

Jeg har nemlig nettopp levert inn alt vi ønsker som tilvalg til leiligheten vår. Jeg er både lettet og glad, samtidig som jeg tørker en tåre. Det er dyrt, det er dødsfint og det er dyrt.

Men det beste av alt: Det er vårt, og vi gleder oss noe enormt ❤️

Jeg trodde at noe av det enkleste kom til å bli og skulle velge farge på veggene i leiligheten, men har du prøvd å male en vegg du ikke har sett? Vi har vært mye frem og tilbake, og spesielt når det kommer til vårt soverom, stua og kjøkkenet.

Jeg fikk heldigvis god hjelp da jeg etterlyste litt tips på Instagram. Det var overraskende mange som tipset om forskjellige blåfarger, og vi hadde ikke en gang tenkt tanken på blått. Nå skal det sies at det ikke ble noe blått, men jeg tror vi har funnet frem til en fin miks for det!

I begge gangene har vi gått for Antikkgrå 1973 og i stua og på kjøkkenet falt valget på Washed Linen 10679. På gjesterommet har vi gått for Sober 10249 og på vårt soverom endte vi opp med Bergknatt 9925. Boden forblir hvit, og takene blir i hvite.

Vi trøster oss med det at om vi skulle bomme, så er det jo fullt mulig å male over, selv om det er fint å slippe. Det er andre ting det er verre å endre på i ettertid, men jeg håper og tror at vi har relativt god kontroll der også.

Vi har valgt å gjøre små justeringer som å bytte ut alle lysbrytere til dimmere, vi har byttet den ene dusjen, gjort noen tilvalg på det elektriske, endret en hel del på det ene badet, endret fliser og betjeningsplaten (som det heter så fancy) på det ene badet har vi valgt i sort. Noe sier meg at jeg har glemt en hel del nå, ja, som for eksempel kjøkkenet! Der har vi gjort valg som å erstatte en del av skapplassen med skuffer, endret vask og et eller annet som jeg ikke kommer på nå, haha. Flaks for oss så var standarkjøkkenet veldig likt det vi i utgangspunktet hadde sett for oss, og med noen få justeringer så blir det forhåpentligvis midt i blinken.

En ting er hvert fall sikkert: Alt koster. Er du klar over hva dimmer’n i et rom koster eller? Eller hva et toalett kan koste? Guri malla, jeg blir svett bare av å tenke på det.

Jeg skal aldri ta et toalett forgitt igjen, det er sikkert og visst 😂

Nå er det egentlig bare å smøre seg meg tålmodighet, noe jeg ikke er spesielt flink på og spare, spare og spare enda litt til.

2 kommentarer

2 thoughts on “Nå har vi bestemt oss

  1. Så koselig Martine😊
    Det høres så fint ut at dere skal flytte i samme leilighet 🎉

    Men hvor ligger leiligheten? I Oslo? Lillehammer? Håper du svarer😊

    Hilsen meg Gro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *