Abort eller ikke abort?

Categories Podkast 🎧

“Det er veldig trist at det går rykter allerede, når jeg betrodde meg til tre av mine nærmeste og valgte å fortelle det. Ja, jeg er gravid.

Og ja, det “enkleste” ville vel vært å ta abort, det tror jeg alle skjønner. Hadde det kun vært lagt vekt på hvordan andre skulle reagere eller hva andre skulle tenke når dette kom ut, hadde det ikke vært stor tvil om hva jeg hadde gjort. Men jeg føler ikke jeg kan være så egoistisk at jeg tenker sånn i denne situasjonen. Synes du det er teit at jeg ikke har tatt abort? Helt greit. Tror du at jeg ødelegger fremtiden min? Helt i orden. Alle har rett til å tenke og si nøyaktig hva de mener.
Til alle som ønsker å kritisere: husk på at dere ikke har vært i min situasjon, dere klarer ikke å forstå, og det er helt greit. Dere er uvitende. Men kom ikke å fortell meg hvor enkelt det er å ta abort om du ikke har vært i min situasjon selv.

Tusen takk for all støtte fra familie og venner ❤️ Jeg forventer ikke at alle skal forstå valget mitt, men jeg forventer at det blir respektert”

På den måten annonserte Jessica at hun var gravid på Facebook.

Da jeg var 16 år var jeg opptatt med å gjøre mitt beste for og få gode karakterer på skolen, å spille så mye fotball som mulig og flørte med gutta øverst på Snapchat-lista. Da Jessica var 16 år ble hun mamma.

Hun og kjæresten ble gravide da hun var 16 år og da han var 17 år, og reaksjonene var mange. Foreldrene hennes fikk høre at de hadde sviktet henne fullstendig og hun fikk høre at hun hadde ødelagt livet sitt. I dagens episode snakker vi om hvordan det er å få barn som 16 åring, og alle fordommene Jessica har blitt møtt med.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *