Årets første tacomiddag er fortært, jeg slurper Pepsi Max og jeg sitter og føler litt på det elsk-hat-forholdet jeg har til dette nye året. Misforstå meg rett, er det noen som elsker blanke ark så er det meg, det er bare det at jeg kanskje ikke var helt klar for 2019 enda. Jeg skulle liksom gjerne hatt et par dager ekstra fri etter nyttårsaften, men jeg skal ikke klage. Det er bare alltid litt voldsomt å sette i gang etter ferie igjen, og jeg kan love dere det at jeg kjente på det da alarmen ringte 06.45 i dag morges. Aaaah. Men! Jeg ble litt gladere når dieselprisen viste 11.99 og jeg kunne fylle tanken til en ganske mye finere pris enn vanlig. Selv om lykken ikke varte lenge. I det jeg satt meg inn i bilen igjen fikk jeg slengt i trynet at det skal komme 54 (eller noe?!) nye bomstasjoner i Oslo i år. Jasså. Jeg skal ikke begynne på det en gang….

Uansett. Jeg kommer heldigvis fort inn i hverdagen igjen, og selv om denne dagen kjennes ut som en lettere blåmandag, så er det onsdag. NYDELIG (Snart helg, hang in there). Men apropos disse blanke arkene, disse nye mulighetene og blablabla, så tenkte jeg at jeg skulle dele noen av målene mine for 2019. Ja, de seriøse målene. Målene om å ligge mer, kjøpe meg drømmeskoa og bli flinkere til å bruke vippeserum er det liksom ikke så mye mer å prate om. Forresten! Noen lurte på om jeg skulle drikke mindre Pepsi Max i 2019… Morsomt:) 

Mål for 2019:

✗ Jeg vil bli flinkere til å si nei. Det er kanskje litt klisje, men jeg er ekspert på å si ja fordi jeg ikke tør å si nei, fordi jeg har lyst til å please andre og fordi jeg ikke har lyst til at noen skal bli skuffa. Jeg er lei av å ha vondt i magen, grue meg eller bli sliten av ting jeg egentlig kunne latt være å tenke så mye som en tanke på en gang.

✗ Jeg vil logge av mer! Jeg må faktisk ikke være tilstede og pålogget hele tiden, selv om jeg litt for ofte tror det selv.

✗ Jeg vil jobbe knallhardt for å nå mine økonomiske mål i 2019.

✗ Jeg vil ta enda bedre vare på de menneskene som gjør meg godt og bruke mindre tid på mennesker som ikke spiller meg god!

✗ Jeg vil være like flink til å komme meg over dørstokkmila som jeg var i sommer og etter sommerferien! Om det så er for å gå meg en liten tur, komme meg på treningssenteret eller løpe intervaller i skogen, så vil jeg klare det.

✗ Jeg vil klare å gjennomføre et prosjekt som jeg har begynt på men som jeg ikke kan si så mye om enda.

✗ Jeg vil bli flinkere til å sove nok!

✗ Jeg ønsker å gjøre enda mer spontane ting, ting som gir meg roser i kinnene og et skikkelig smil om munnen. Alt trenger ikke å være planlagt, jeg fortjener å ha det bra og jeg har et stort ansvar for hvordan jeg selv vil ha det!

Hva er dine mål og nyttårsforsetter for 2019?

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *