Maria Thorisdottir om karrieren og Manchester United

Categories Podkast 🎧

Det var ville jubelscener på Intility Arena 4.september 2018, da det norske kvinnelandslaget spilte VM-kvalifisering. Jeg satt på tribunen selv, med det norske flagget rundt halsen og heiet frem landslaget. De siste minuttene var så nervepirrende at jeg knapt turte å se. Da dommeren blåste av kampen og det var klart at Norge vant 2-1 og kvalifiserte seg, så var hvert fall ikke mine øyne tørre. Det var fantastisk, og midt ute på gressmatta sto Maria Thorisdottir og jublet sammen med laget. Og om du spør meg, så synes jeg at Maria var banens beste spiller den kampen.

Tidligere i år gikk Maria fra Chelsea til Manchester United, og i dag så er hun gjest for å fortelle om sin karriere, hva hun tror må til og hvem hun er.

Denne måneden skal jeg snakke med forskjellige kvinnelige forbilder og stjerner innenfor sin idrett, som alle er rå på det de gjør, som gjør en forskjell for idretten de utøver og som vi alle kan inspireres av. Og først ut, er Maria. Direkte fra Manchester.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *