Linn deler sannheten bak sex, drama og intriger

Categories Podkast 🎧

Foto: @tokemathias

Denne måneden har jeg valgt et litt annerledes tema i podkasten. Jeg vet at det er et tema som engasjerer enormt, at det er et tema mange er ganske så godt oppdatert på og at det er et tema noen egentlig ikke skjønner seg på.

Månedens tema er reality. For hvorfor i alle dager melder man seg på et program som ofte omtales som et skandale-program? Hvem er egentlig deltakerne, sånn bak drama, intriger, tøffe opplevelser, oppturer, nedturer, følgere på Instagram og falske vipper?

Angrer de? Tenker de på fremtiden? Hvordan har det egentlig vært? Hva har det betydd?

En jeg har veldig lyst til å bli bedre kjent med er Linn. Hun er en av deltakerne i årets sesong av Ex On The Beach og har bemerket seg på flere måter. Hun er smellvakker, hun forelsket seg i Øystein inne i villaen, for de som skjønner hva jeg snakker om når jeg sier det, og hun har vært åpen om at hun har vært veldig alvorlig syk med spiseforstyrrelser.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg lurer litt på hvorfor Linn valgte å melde seg på Ex On The Beach. Hvordan var det, sånn egentlig? Hva har hun lært og angrer hun?

Det er jo heller ingen hemmelighet at mange av dagens realityprogrammer byr på mye sex, drama og kropp i monitor. Hva tenker egentlig Linn om det? Spesielt med tanke på hennes egen historie? Er hun bevisst på sitt ansvar?

Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med Linn, og om du rynker litt på nesa av Sex On The Beach som mamma kaller det, så syntes jeg du skal gi praten med Linn en sjanse. Kanskje du kan forstå hvorfor man melder seg på? Hva det gir noen? Hvorfor noen i alle dager velger å kaste seg ut i et sirkus som det? Eller hvert fall hvordan det fungerer? Ikke vet jeg, men godt innhold og interessante samtaler – Det vet jeg at disse deltakerne kan å by på.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

4 kommentarer

4 thoughts on “Linn deler sannheten bak sex, drama og intriger

  1. Dårlig lyd på podcasten i dag. Blir nesten litt fælt å høre på. Håper det fikses til neste. Ellers artig og interessant podcast!

    1. Hei! Takk for tilbakemelding. Jeg veit det. Jeg ANER ikke hva som har skjedd, og er fryyyyktelig lei meg for det. Håper virkelig at neste uke blir nesten som normalt igjen. Fra og med juni kommer aller episodene til å være fra studio igjen, men de neste episodene er veldig bra og lyden skal være fin <3

  2. Hei! Kunne du hatt med Victoria Skau i en episode? Hun har så mye godt å komme med på YT kanalen, og tror det hadde blitt en kjempe fin episode!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *