I dag dro jeg og C i vårt første offisielle møte sammen. Faktisk så holdt jeg på av ren refleks å si at han bare kunne vente i bilen, fordi det kom til og gå så fort. Et lite øyeblikk glemte jeg nemlig hvordan møte vi faktisk skulle i og at han faktisk var en minst like stor del som meg. Businesskvinnen i meg skulle liksom ordne opp selv.

Faktisk dro vi med oss den eldste lillebroren og moren hans også og ble fort stemplet som one big happy family. Uansett, i går signerte vi kjøpskontrakten til vårt nye hjem, nå står alt skrevet i stein og han blir aldri kvitt meg. JIPPI!

Neida, vi er hvert fall superglade og ganske stolte. Vårt første egne hjem, der vi kan gjøre akkurat som vi vil, der vi skal skape gode minner, ha en haug av fine folk på middag, kanskje få vårt første barn, krangle om hvem som skal ta ut av oppvaskmaskinen og virkelig ta fatt på voksenlivet.

Det er jo enda godt over et år til leiligheten kommer til og stå ferdig, men i løpet av den tiden skal vi være med og blant annet bestemme hvordan kjøkken vi vil ha, hvilke farger vi vil ha på veggene, hvordan badene skal se ut og hvordan gulv vi liker best. Det kribler i fingrene og jeg har så mange ideer!

Dette er forresten status akkurat nå, så det er ikke altfor mye og skryte av – Men vi ser faktisk balkongen vår, og det gjorde vi ikke for en måned siden. Området er så fint, så koselig og idyllisk. Vannet ligger rett ved siden av, jeg kan tusle dit på to minutter, det ligger et bakeri et stein kast unna, apotek, butikker, matbutikk, skole, restauranter. You name it.

Jeg har forresten svart på litt spørsmål om leiligheten, som hva den koster, hvor den er og hvor stor den er HER.

Nå skal jeg klappe igjen macen. Jeg håper dere har en finfinfin dag💛

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *