Er dere klare for en litt annerledes spørsmålsrunde? Det håper jeg hvert fall! Jeg spurte dere på Instagram for litt siden om dere hadde noen dilemmaer og noe dere ville prate om, og jeg har svart på noen av de. Gi meg en lyd om dere syntes det er ålreit a, for da kan vi jo gjøre det igjen om litt!

💕💕💕

Kjæresten min får meg alltid til å føle meg så sykt dum om jeg foreslår nye ting. Det kan være ting som å bytte ut sofaen, men spesielt nye ting under sex. Hva kan jeg gjøre?

Har du noen gang fortalt hen at han får deg til å føle deg dum? Jeg tror ofte det kan oppfattes (og det kan godt være tilfellet) at hen gjør det med vilje, for å enten kontrollere deg eller fordi hen oppriktig syntes det er dumt. Men jeg tror også det kan være usikkerhet fra kjæresten din sin side. Kanskje personen er usikker på seg selv, og i stedet for å face det, så tar hen det utover deg? Det er ikke noe mer greit om det er grunnen, men jeg er tilhenger av å si ifra! Fortell hva du føler, spør om hvorfor og åpne opp til en dialog. Jeg prøver selv å jobbe med og ikke ha en ovenfra og ned holdning, og det tror jeg egentlig gjelder de fleste av oss. Det er lett å avfeie ting som er nytt eller kanskje til og med litt skummelt for oss, men jeg tror det kan være lurt å av og til si: Så fint at du deler hva du tenker og føler med meg, jeg må innrømme at det er litt nytt og skummelt for meg, men jeg skal tenke på det. For eksempel. Men! Kjæresten din skal ikke få deg til å føle deg dum, og om hen gjør det kun for å være en dritt, så hadde jeg kanskje tatt en runde meg meg sjæl i tillegg. MEN! Vær åpen for at det kan være andre grunner til deg, og husk at du ikke er dum – Og at ingen verken skal få deg til å tenke eller føle det❤️

Jeg har funnet ut at kjæresten min er utro mot meg, og jeg er knust. Jeg har enda ikke konfrontert han med det, og det er rett og slett fordi jeg ikke vet hva jeg vil, hva jeg føler eller hvordan jeg skal ta det. Jeg fant ut av det da jeg leste meldingene hans, og jeg vil ikke at han skal vite at jeg gjorde det.

1. Det høres ut som at han har gjort deg skikkelig usikker, og det gjør meg SÅ trist. Joda, man skal ikke lese meldingene til kjæresten og bla, bla, bla. Helt ærlig: Du gjorde det antakeligvis fordi du hadde en følelse av at noe var gærent, og burde man egentlig skamme seg over det? Er det noen som burde skamme seg her, så er det vel han eller? Jeg er litt der at man så klart skal få ha mobilen sin i fred, men om man ikke har noe å skjule, så er det vel ikke noe stress om kjæresten sjekker eller? Æsj, det der er en hårfin balanse som jeg tror man må finne ut av seg i mellom, men DU skal ikke skamme deg over at du gjorde det – DEAL?

Når det er sagt så forstår jeg det sånn at du er usikker på hva du vil, og om du foreløpig “bare” har meldingene å vise til, så betyr nok det at du er usikker på hvor dypt dette kanskje er? Jeg er egentlig mest imponert over at du ikke allerede har klikka i vinkel (for det hadde jeg gjort), men jeg syntes du skal prate med han så fort du føler deg klar for det. Kan du ikke bare fortelle at du har en dårlig magefølelse, at du føler at noe er feil og spørre han? Når du gjør det er det flere ting som kan skje, han kan nekte, han kan innrømme det og han kan anklage deg for å anklage han. Uansett så må du gjøre det, for det er ingenting du verken skal eller burde finne deg i. Jeg hadde krevd en forklaring, at kortene ble lagt på bordet og tatt det derfra. Og igjen: Du har ikke gjort noe gærent, du skal ikke si unnskyld for noe og du skal ikke finne deg i å bli behandla som en dritt. Hva dere velger å gjøre er opp til dere, men du fortjener å ha det best – Og man har det ikke best når noen er utro mot deg. Masse lykke til, heia deg og vit at jeg har ryggen din❤️ Du er fin, du er bra, du er digg, du er pen og ingen skal noen sinne få deg til å føle noe annet.

Jeg vil ha barn og har alltid drømt om det, men kjæresten min nekter. Han har gjort det siden dag én, men jeg har kanskje trodd at han ville endre mening med årene. Hva i alle dager gjør man?

Jeg har aldri vært i den situasjonen selv, men jeg tenker at barn ikke er noe man verken skal få eller droppe for å være grei mot en annen. Om du har bestemt deg for at du ønsker barn, og partneren din ikke gjør det – Da er det jo kanskje ikke meningen at det skal være dere to? Det er jo ganske brutalt, men barn er jo en temmelig stor greie og da er det jo kanskje andre genrelt grunnleggende ting i livet man også er uenige om? Personlig er jeg fast bestemt på at jeg ønsker meg barn og om en eventuell partner ikke hadde ønsket seg det, da tror jeg nok ikke at det hadde fungert mellom oss. En ting er om man er uenige om når, det kan man alltid diskutere frem og tilbake – Men jeg syntes ikke man skal tvinge det på noen som ikke ønsker det. Ei heller få noen som ønsker det til å endre mening. Hva du gjør er jo helt opp til deg, men da veit du hvert fall hva jeg tenker!

Kjæresten min røyker (ulovlig) og han nekter å slutte selv om jeg ikke aksepterer det. What to do? 

Hva jeg hadde gjort personlig? Så lenge det er ulovlig og jeg har de meningene jeg har om det, så hadde jeg sagt shallabais og på gjensyn. Om det er noe du ikke aksepterer og ønsker å leve med, så tror jeg egentlig at du har svaret selv – Selv om det gjør dritvondt.❤️

Hvordan kan jeg be ut personen jeg liker på date?

For eksempel med å spørre: Hei, vil du bli med meg på date? Vi trenger ikke alltid å overtenke ting eller gjøre ting mer komplisert enn hva de er. Jeg veit at det er superskummelt, men det verste som kan skje er at du får et nei eller en kjip avvisning – Men da slipper du jo hvert fall å lure på det. GO FOR IT💛

Hvordan føle seg bedre etter at kjæresten din har forlatt deg for en annen? 

Jeg har følt på de kjipe følelsene der én gang (ikke samme situasjon), og jeg fikk et ekstremt stort behov på å skulle få bekreftelse og føle meg sexy. Om det gjorde at jeg følte meg bedre veit jeg ikke, men det var sånn jeg reagerte. Jeg vet egentlig ikke, men om jeg som venninne skulle sagt noe til deg, så ville det vært at det er greit å ha det kjipt, det er greit å grine og det er greit å være sint. MEN! Du fortjener også å ha det bra, å gjøre ting som gjør DEG glad og komme deg videre. Det kan gå kjapt og det kan ta lang tid, og begge deler er greit. Føl deg fin, gjør gøye ting, tillat deg å føle og fake it till you make it (bare ikke så mye at du glemmer deg sjæl).

Jeg får ikke orgasme (jente) og lurer så sjukt på hva jeg kan gjøre!

DENNE er min  reddende engel, min go-to og min… Haha! Dere skjønner. Jeg sverger til den og håper og tror at den vil gi deg like stor aha-opplevelse som den ga meg!

Nå sjekker hobbxsamlivsterapauten ut her, 0g minner om at det jeg sier ikke nødvendigvis er verken rett eller det som funker for deg. Men, husk at du er digg, du er bra og du fortjener det beste – Samme hva💛

VI SNAKKES!

1 kommentar

1 thought on ““Når kjæresten er utro”

  1. Hvordan kom du deg over ekseN? Eller hvordan greide dere å finne tilbake til hverandre?
    Prøver å ikke ta noe som helst kontakt i håp om at han skal gjøre det. Ingen drama i bruddet, kun han som ikke var klar for å etablere seg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *