Episoden med Kenneth Bergh

Categories Podkast 🎧

Jeg beundrer mannen som sitter foran meg i studio i dagens episode, samtidig som jeg må innrømme at han ser litt skummel ut ved første øyekast. Eller, farlig er kanskje det rette ordet. Og til en viss grad så er han jo det.

Han er topptrent og han er dekket av tatoveringer fra topp til tå. Han har faktisk så mange tatoveringer på kroppen at det nesten ikke er plass til flere. Over det venstre øyet hans står det «Lill» – til minne om moren Lill-Karin som døde for åtte år siden. På høyre overarm er ansiktet til eldstebroren Tomas foreviget. Han døde for fjorten år siden.

Kenneth Bergh gjør det de færreste av oss klarer. Han gjør det de færreste av oss tør. Han gjør det de færreste av oss er i stand til.

Han er en norsk MMA-fighter og han har aldri tapt en proffkamp. Med unntak av en kamp han tapte i fjor sommer med UFC-presidenten på tribunen, men den kampen telles ikke – For motstanderen testet positivt på dopingpreparatet nandrolon før kampen.

I dagens episode av podkasten min Sykt Ærlig Med Martine snakker vi om hvorfor Kenneth begynte med MMA, om han er så tøff som han ser ut som og om han møter noen fordommer på grunn av jobben hans.

Kenneth svarer også på om han noen gang har følt på kroppspress, hva hans beste treningstips er og hva trening betyr for han. Han forteller også om sist han gråt og om hva han ofrer.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *