Håper det er lenge til neste gang

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

God onsdag fra sofaenkroken 💛 Og her var det jaggu godt å slå seg ned nå!

Jeg kom hjem for en timestid siden, etter å ha hatt en dag på farta. Alarmen ringte kvart på syv i dag morges og jeg brakk meg løs fra senga (bokstavelig talt) for å rekke 3/7 idag, og selv om det var hardt så var det desidert mest digg.

Det som ikke er spesielt digg er at jeg har mensen nå, og jeg har så magekramper at halve kunne vært nok. Har tenkt tre ganger i dag at jeg skulle vært mann, men her jeg sitter nå så er jeg glad for å være dame – Til tross for mensen og kramper. Håper det er lenge til neste gang! Hadde menn hatt mensen tror jeg ikke mensensmerter hadde eksistert. Jeg tror også menn kunne tatt abort på bensinstasjonen om de kunne blitt gravide, men nok om det for idag.

Jeg har vært på et veldig lærerikt og bra foredrag idag, jeg har fikset neglene mine, gjort unna en haug av ærender og skravla i telefonen med gud og hvermann. Nå har jeg hatt et superkjapt raid i innboksen og jeg tenkte jeg skulle titte innom for å si hei før hele leiligheten blir full av bråkebøtter, aka familien min, haha!

Lillesøs og mamma er her allerede, og broren min og kjæresten hans kommer også. På dager som i dag gleder jeg meg ekstra mye til å få den nye leiligheten vår, men jeg skal slutte å gnåle om det, hvert fall for en stund. Jeg må ha is i magen, og gjestene får sitte litt her og der enn så lenge – Jeg trøster meg selv med at det er midlertidig og at jeg i fremtiden skal ha et gedigent spisebord som jeg kan fylle med favorittmennesker.

Nå skal jeg klappe igjen macen, sprette en julebrus (det er vel innafor å drikke det fortsatt vel?!) og skravle med gjengen her. En spontan middag på en onsdag passer meg midt i blinken, spesielt når mamma tar kjøkkentjeneste! Luksus. 

Vi snakkes i morgen. Da vanker det en ny podcastepisode rundt hjørnet med en av de kuleste fyrene jeg har møtt.

Jeg sender en stor klem herfra!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *