Karmaen har bitt meg i rumpa

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei på deg👋🏼

Jeg tror karmaen har bitt meg i rumpa. På fredag satt jeg og sa til pappa at jeg ikke kunne huske sist jeg var syk, og at det var så mange andre som var syke hele tiden. Nå sitter jeg her selv og furter, fryser og svetter om hverandre, snyter meg og syntes synd på meg selv. Kanskje det var underbevisstheten som snakket, ikke vet jeg. Jeg håper hvert fall at det går over like fort som det kom.

I skrivende stund ligger jeg i den flunkende nye senga til mamma og pappa. Det nye huset er så fint og i dag (til tross for formen) har jeg vært på interiørshopping med mamma, og det er altfor mye fint i butikkene. Det er nesten så jeg kjøper bare for å kjøpe. Heldigvis finnes det er lite snev av fornuft som sier ‘skjerp deg’ når tanken slår meg.

Mamma og jeg har nettopp vært og stemt på alt som var og stemmes på. Og om du ikke har stemt enda, men egentlig har mulighet: Det var bare 36 % av de mellom 20-24 år som brukte stemmeretten sin ved forrige kommunevalg. Jeg skjønner (kanskje litt for godt) at det er vanskelig å vite, kanskje å forstå og ta et valg, men gi det er forsøk, finn noe som engasjerer akkurat deg og er det ingenting som fanger deg så stem blankt for å si at du deltar. Gidd å stå noen minutter i kø, gidd å bruke bittelitt tid og gidd å bruke stemmen din. Det er enda litt tid til å stemme, så kom deg ut døra og gjør det!

Nå skal jeg spise middag med den lille gjengen min og så skal jeg holde senga resten av kvelden.

Vi snakkes senere💛 DU ER BRA!

2 kommentarer

2 thoughts on “Karmaen har bitt meg i rumpa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *