Mangfold i kjærligheten

Categories Podkast 🎧

I 2017 kunne vi bli kjent med Karianne da hun deltok på Farmen. Den glade, sprudlende og energiske dama har siden da blitt kontaktlærer, delt innhold på sosiale medier og hun har funnet ut at hun er bifil.

Karianne ser på meg og spør om jeg noen gang hadde trodd at hun kunne like jenter. Jeg må tenke meg om. Jeg har jo egentlig aldri tenkt på hva hun liker, eller ikke liker. Men nei, jeg er jo ikke overrasket.

Ikke fordi jeg verken har merket eller sett på hun at hun er bifil, men fordi det er det samme for meg om hva noen liker – Så lenge de har det bra med deg selv.

Og Karianne har det bra nå. Hun slapper bedre av og hun er tryggere i seg selv. Hun er 29 år gammel, og for et år siden begynte hun å utforske legningen sin. Når hun ser tilbake på det nå, så har hun kanskje alltid visst at hun også er tiltrukket av jenter – Men hun måtte ta et oppgjør med seg selv for å hoppe i det.

Nå dater hun både kvinner og menn, og nå er det den største selvfølgen i verden for henne. Jeg lurer på hvordan familien hennes tok det, hvordan hun gikk frem, hvilke runder hun har måtte gå med seg selv og hva hun har lært. Jeg vet nemlig at det krevde litt å ta et steg ut av boksen de fleste trodde at hun sto ganske trygt i, å ta et oppgjør med forventingene og ikke minst seg selv.

Takk til Karianne for at hun er en del av mangfoldet, for at hun deler sine tanker og erfaringer med oss, og for at hun minner oss på noe skikkelig viktig: Nemlig at vi fortjener å både elske, og bli elska.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *