Hei på deg ❤️

Jeg må ærlig innrømme at jeg syntes det er mye kjipe nyheter om dagen. Store røde overskrifter, litt for hyppige oppdateringer fra VG med kjipt nytt og jeg blir svett på ryggen av alle talloppdateringer og av valget i USA. Og før jeg begynner å bable om det jeg egentlig skal bable om, så vil jeg bare si at det er lov til å være lei, forvirra, sint, oppgitt, lei seg og sur. Det er også greit å ikke pugge hver eneste nyhet så lenge man får med seg det viktigste, og jeg tror vi alle gjøre lurt i å ikke grave oss ned i oppdateringer – Jeg merker hvert fall at jeg gjør lurt i det.

Og… HVEM FAEN HADDE TRODD AT COVID-19 SKULLE PLAGE OSS SÅ LENGE. Snakkes a, aldri.

Men nok om det. Fornuftige ting om valget og status på Covid-19 skal du slippe unna her inne, selv om det blir en litt brå overgang til å skulle snakke om meg sjæl. Lol. Bloggere ass. Neida, joda. Jeg skal være helt ærlig med dere og si at jeg syntes det er vanskelig å svare på spørsmål om hvordan det går, og det er mange av de om dagen. Stort sett så svarer man jo bare “det går bra, hva med deg?”, men sannheten er jo at jeg egentlig ikke helt vet hvordan det går.

De siste ukene har vært overveldende, tøffe, rare, brutale og slitsomme, og samtidig som jeg føler på det, så er jeg veldig lettet over at det er gjort, og at det nå forhåpentligvis bare går en vei. Og det går bra, det gjør jo det, det bare… Ja, jeg vet ikke jeg. Formen er på halv tolv og byr innimellom på feber, stemmen min er og har ikke vært seg selv siden operasjonen og jeg føler meg skikkelig dritt, for å være helt ærlig.

Men, jeg er hjemme hos C igjen, jeg ser mye bedre ut enn hva jeg gjorde for en uke siden og jeg prøver å gjøre ting som gjør at jeg føler meg bra, og det hjelper. Så: Dette blir veldig bra, og takk til alle som har spurt, selv om jeg egentlig ikke helt vet hva jeg skal svare, hehe ❤️

Og med det så har vi snakket nok om meg for denne gang, og jeg håper at du har det bra! Jeg håper at du har noen du kan prate med, at du vet at du ikke er alene selv om det av og til kan føles sånn og at du husker på en frisk luft ALLTID hjelper. This Is Me fra The Greatest Showman hjelper også. OG HALLO! Det har kommet ny Beckfilm på TV 2 sumo. Hurra!

Forresten: Noen som veit hvor lenge sting som skal løsne, forsvinne, eller hva de nå skal, av seg selv gjerne sitter?

STOR klem fra meg.

3 kommentarer

3 thoughts on “Hva skjer egentlig?

  1. Noen ganger er det lov å si at alt er dritt og reva. Ikke noe vits i å pynte på det. Går det reva så går det reva og det er lov å si. Går det bra? Nei, det går dritt. Håper på bedre tider 🙂 Tror mange føler det slik nå.

  2. Hei. Stingene tas ut etter ca. 2-3 veker.. De gjør veldig vondt å ta de ut akkurat der og da, men det går fort over. Stingene forsvinner ca. etter 2 måneder. Dette går bra, hold motet oppe og husk at det tar lang tid før resultatet vises (Dette må jeg huske selv) Stå på videre. Klem❤️

  3. Hei 🙂 Jeg fikk beskjed om at stingene på magen skulle forsvinne etter 2-3 uker, men det gjorde ikke alle. Jeg tok derfor å fjernet de siste selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *