Dette vil jeg gjøre i november…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

November har for min del ikke startet offisielt før idag, så: Hei november👋🏼 Jeg håper ikke du skal bli slafsete, dødskaldt og grå!

Jeg har fått skiftet vinterdekk på bilen, ryddet terrassen for vinteren, funnet frem superundertøyet og varmeovnen og jeg har kjøpt meg en temmelig heftig vinterjakke. Med andre ord så er jeg klar for det vi antakeligvis har i vente de neste månedene.

Dette vil jeg gjøre denne måneden…

✗ Jeg vil ligge maaaasse som på bildet over. Gi med sofakroken, stearinlys og mannen i mitt liv!

✗ Jeg har innført shoppestopp for meg selv i november. Det er så mange fristelser overalt, men om jeg tar en titt i klesskapet mitt så er det jaggu mange fristelser der også! Så i november skal jeg bruke alt det fine jeg allerede har. Det kan bli en utfordring når jeg skal kjøpe julegaver, men jeg skal fullføre – For lommeboka, miljøet og konkurranseinstinktet 💪🏼

✗ Jeg har lyst til å komme godt i gang med julegavene! Det er ikke et must for meg å bli helt ferdig i november, for jeg syntes faktisk at det er skikkelig hyggelig å sose rundt med halve Norges befolkning i gatene i starten av desember. Spesielt om jeg egentlig er ferdig🎁

✗ Jeg har lyst til å dra og se den nye julefilmen på kino. Er det Last Christmas den heter?

✗ Jeg tror at jeg har lyst til å sette på vipper igjen. Jeg har elsket å gå uten vipper, men det er noe med den tiden på året vi er på vei inn i nå. Jeg har ikke helt bestemt meg enda, så vi får se.

✗ Jeg og C har inngått et (idiotisk😂) veddemål over godteriskåla = Fra og med idag, og ut november skal vi ikke spise pottis, is og godis. Det begynte med at jeg kalte han en godtegris på tull, også endte det med at han utfordret meg. Jeg har altfor mye konkurranseinnstinkt til å si nei, så ønsk meg lykke til, haha! Hilsen hun som gleder seg ekstra mye til desember.

✗ Vi MÅ levere inn siste tilvalg til leiligheten. Vi mangler farge på veggene i stua og på kjøkkenet, og så venter vi på et siste tilbud for flisene på badene. Siste frist er 17.november, men målet er å få gjort det i løpet av uka. Godt for alt som er gjort!

✗ Jeg holder på å jobbe med et hemmelig prosjekt som har stått litt for stille de siste månedene på grunn av andre prosjekter. Jeg håper og tror at jeg kommer et stort steg videre i november!

Om du behøver en påminnelse👆🏼

Vi snakkes💕

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Dette vil jeg gjøre i november…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *