HEI OG GOD MANDAG 💛

I dag er det den første ordentlige hverdagen siden vi kom hjem til Norge, og det føles helt magisk. I dag har det liksom ikke gjort noen verdens ting med hjemmekontor dag 384, selv om jeg skal innrømme at det har fristet litt å ta fatt i det som enda ikke er klart her hjemme enda, fremfor to-do lista på jobb. 

Nå begynner det faktisk å likne et hjem her og det er ikke en pappeske i sikte. Vi hadde et ordentlig raid her på lørdag, og følelsen av å våkne opp til et ryddig, nogen lunde klart og nytt hjem føles helt nydelig. Det er fortsatt noen småting som mangler, og jeg har enda ikke begynt på boden i garasjen, men det får jeg ta etterhvert. Vi har til og med fått opp utemøbler på balkongen! Det skal sies at jeg ikke har gjort annet enn å prøvesitte de ganske kjapt, for verken været eller temperaturene har tillat en ordentlig innvielse av uteplassen enda. 

Dette er forresten et ekte mandagsbilde fra idag. Det andre er tatt en dag sola skinte og jeg gadd å sminke meg, hehe:

C har vært på Olympiatoppen idag, jeg har gått morgentur med mamma før en haug av jobb har stått på planen, han skal avgårde på noen jobbgreier igjen nå, jeg sitter fortsatt her og jobber og i kveld skal vi sikkert diskutere hva vi skal ha og hvem som skal lage middag. Det har blitt mye kos, sene kvelder og overraskende lite søvn siden vi kom hjem, så nå higer jeg etter rutiner, påfyll av det både jeg og kroppen min behøver og ja… Hverdag. Det skal sies at det ikke blir altfor mange hverdager hjemme i vår nye leilighet før han skal til Danmark på landslagssamling, men jeg er sjeleglad for at vi får de dagene vi får her hjemme sammen og at vi har fått kommet på plass her, sammen. Det hadde jeg faktisk ikke regnet med, om jeg skal gi korona noe cred liksom. Det er kanskje det eneste jeg kommer på her jeg sitter. Det gjør jo faktisk at vi ikke vil ses på ukesvis også, så når jeg tenker meg om så tror jeg at jeg trekker det tilbake. Men ja, for å være helt ærlig så har jeg ikke verken rukket eller orke å tenke på det enda. Jeg har liksom hatt nok med å lande, få orden og komme på plass, og det er kanskje like greit. 

Jeg tenkte forresten at jeg skulle vise dere to av plakatene fra mitt kjære GUTS hengende på veggen. Alle plakatene koster 149,- og er i A4, men jeg har de i større rammer med hvit bakgrunn her. 

Du finner begge HER

Jeg ville bare titte innom og si hei på denne grå mandagen. Da jeg våknet til tjukk snø og slafs utenfor vinduet i dag måtte jeg blunke dobbelt for å si om det hadde klikka for meg, men heldigvis har det forsvunnet sakte men sikkert utover dagen og snøen har blitt til regn. Nå ligger det bare noen kjipe snørester igjen og alt ligger til rette for å bli klissvåt på bena bare man skal ut i søpla. 

Jeg håper du har det fint, og at du gjør noe bra for deg selv i dag. Vi snakkes seinere, klem fra meg ❤️

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg ville bare…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *