Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men..

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei og god lørdag 💛

Hvis jeg skal være helt ærlig, så vet jeg ikke helt hva jeg skal si idag. Jeg begynte dagen med å bjeffe på C, være irritert for ingen verdens ting og jeg begynte nesten å grine. Hurra! Kaos innvendig heter det, og det er hvert fall ikke C eller hårstrikken min som plutselig lå et annet sted enn der jeg trodde jeg hadde lagt den som skal få skylda 😂

Jeg veit godt hvorfor. Det har nemlig vært mye følelser, tanker og frustrasjon de siste dagene, det har det vært for oss alle, og akkurat nå så er jeg er rett og slett skikkelig tom.

Jeg tenkte derfor at jeg bare skulle titte innom for å si hei, før jeg skal logge av, være med familien, gjøre som jeg får beskjed om, lufte trynet litt, se en film og ikke oppdatere nyhetene annet hvert minutt. Det har jeg gjort de siste dagene, og akkurat nå så har jeg det laaaangt opp i ganen. Det er så mange meninger, så mange råd, så mange oppdateringer, og akkurat i dag så har jeg ikke en dag der jeg skal grave meg ned i oppdateringer og det som bare suger energi.

Heldigvis så dukker det opp noen ting her og der som gleder hjertet mitt. For eksempel naboer som hjelper hverandre, et vekterselskap som tilbyr seg å handle mat for mennesker i karantene og bilder av folk som har lært besteforeldrene sine FaceTime. Det er jo de tingene som betyr noe.

Jeg håper at du har det fint der du er, og med det du gjør. Jeg sender en tanke til alle dere som har det ordentlig vanskelig i disse dager. Til dere som en ensomme, til dere som tilbringer tid med mennesker som ikke gjør deg godt og til dere som krangler med egne tanker.

Jeg sender en stor klem, også snakkes vi i morgen! Nå skal jeg logge av Instagram, og logge på livet.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *