Hva kan du gjøre mens du venter?

Categories TIPS!

… Mens vi tar en for laget, opprettholder karantenen mange av oss sitter i, viser solidaritet, vasker hendene, tar forhåndsregler og forsøker å gjøre vårt for å kverke det hersens viruset?

Jeg tok meg selv i at tittelen kanskje er litt teit. For vi venter jo egentlig ikke, vi lever, vi tar hensyn og vi får jo nesten bare gjøre det beste ut av det. I går fikk jeg spørsmål om jeg hadde noen tips til hva man kan henge fingrene sine i mens man er i hjemmekarantene, er hjemme fra skolen eller rett og slett bare gjør det man kan for å redusere smitte.

Jeg snekra derfor sammen en litta liste til dere som har litt mark i rumpa allerede, lurer på hva i alle dager dere skal gjøre eller som bare trengte noe å lese!

✗ Du kan jobbe på, om du har mulighet til det. Ja, eller lese til eksamen eller gjøre de skoleoppgavene du får fra skolen.

✗ Trene! Det finnes en haug av hjemmetreningsprogrammer du kan kjøre. Google it, svett og smil. Det skal hvert fall jeg gjøre!

✗ Kjøkkenskapene! Det er kanskje på tide å rydde, sortere og få til noe som likner et system igjen? Det samme gjelder alle andre skap, skuffer og steder som fort byr på kaos.

✗ Hva med å se Gåsmamman på TV 2 Sumo? Det er en av de aller beste seriene jeg har sett, og om du ikke har sett den: GLED DEG!

✗ Ta tak i klesskapet! Kanskje det flyter over? Kanskje du endelig skal få lukket den skuffen som har irritert deg lenge nok? Kanskje det er på tide å gi bort den buksa du ser hver eneste dag, men som ikke har passet de siste tre årene?

✗ Kanskje du skal lese den boka du har liggende, men som du enda ikke har fått begynt på?

✗ Hva med å teste å bake favorittkaka di, men som du egentlig ikke er helt sikker på at du klarer?

✗ Vask vinduene dine! Skapene. Skoene med den irriterende flekken.

✗ Det er antakeligvis stor sannsynlighet for at sminkepungen både trengs og vaskes, rensen, kastes og freshes opp! Eller kanskje smykkeskrinet?

✗ Ta på deg joggeskoene og gå ut i skogen. Guri malla så digg det er!

✗ Hva med et maraton med alle de gamle favorittfilmene dine?

✗ Kanskje du skal ha prosjekt “spis opp maten”? Det som ligger i fryseren vet du, og som aldri blir spist? Nå har du jo kanskje tid og mulighet til å gjøre noe med det.

… Poenget mitt er at det er masse vi kan gjøre. Jada, det er kanskje ganske kjedelig, men mange av oss er jo flinke til å klage over ting vi aldri rekker eller har overskudd til å gjøre i en ellers ganske så hektisk hverdag, Kanskje det er tiden for å bake de bollene, ta tak i privatøkonomien, rydde i kaoset, se den filmen, senke skuldrene eller hva du nå kanskje aldri ellers prioriterer? Spille spill med familien?

Lese en bok for kidsa kanskje? Ikke veit jeg, men om vi må kjede oss litt, så kan vi jo huske på at det finnes ganske mye kjedeligere ting. Ja, og at ingen har daua av å kjede seg litt 💛

Jeg håper du får en fin fredag, selv om den er ganske så annerledes enn den pleier. Stooooor klem fra meg til deg!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Hva kan du gjøre mens du venter?

  1. Håper alt er bra med deg 😉
    Veldig fine forslag du kommer med 👍
    Selv har jeg bakt 2 grovbrød i dag morges 🍞🍞 siden det ikke fantes et brød i butikken i går😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *