Jeg svarer på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei og god søndagskveld! I dag ble jaggu ukens spørsmål og svar flyttet til i kveld, i stedet for i dag morges. Grunnen er så enkel som at jeg sov til 12!!! Det er så lenge siden sist jeg gjorde det at jeg ikke en gang kan huske det. Jeg har vært forkjøla de siste dagene, jeg var kaputt etter i går og jeg grein før jeg sovna i går (haha). Om det er noen unnskyldning. Det var helt nydelig, men jeg må ærlig innrømme at panikken tok meg litt når jeg så hva klokken var. Jeg er jo av typen som aller helst vil være opp 07.00 for å få mest mulig ut av dagen, men jeg er også av typen som hater å legge meg. Jepp, dårlig kombo. Men, ettersom jeg sov såpass lenge rakk jeg rett og slett ikke å svare ordentlig, så jeg valgte heller å dele det nå.

Nå har jeg akkurat spilt fotballkamp, noe som var både vått og rimelig kaldt. Det å løpe ute i 90 minutter i fire grader og regn merkes. Så,  nå er planen er å hoppe i dusjen, spise litt mat og se på Wahlgrens Värld. Ja, eller først må jeg kanskje se Gåten Orderud og forhåpentligvis får jeg igjen varmen igjen!

Men hey, først ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det nå?

Takk som spør💘 Jeg har det bra! Jeg føler at 2018 har vært en sånn “finne meg sjæl”-fase, og den er jeg fortsatt inne i. Men jeg har det fint, jeg trives veldig og det skjer mye spennende. Jeg håper at dere også har det bra!

Har du stengt kommentarfeltet ditt siden det er borte?

Nei, det har jeg ikke. Under den nye oppdateringen/overgangen ble det en del tull med kommentarfeltet. Håpet er at det skal komme tilbake å være ganske så likt som tidligere! Jeg vet at det sitter en haug av dyktige folk som jobber med det, så forhåpentligvis så er det tilbake som vanlig snart.

Er Grunde Mr.X?

HAHAHA, nei! Det kan jeg love deg at han ikke er. Han har fortsatt kjæreste og vi er fortsatt bare venner.

Bor du hjemme hos foreldrene dine nå?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg bor fortsatt i leiligheten min!

Hvem ser du på som din største konkurrent i bloggverdenen?

Oi. Godt spørsmål! Dette høres kanskje ganske tamt og rart ut, men jeg ser liksom ikke på noen spesielle som konkurrenter.  Alle vil jo selvfølgelig opp og frem, men jeg tror helt på ekte at det bare er tullete å bruke energi på å irritere seg over noen eller å anse noen som konkurrenter. Hvis noen gjør noe bra, så buuurde det bare inspirere meg til å gjøre det enda bedre. Om du skjønner?

Hvor ofte trener du og hva trener du når du trener?

Jeg prøver å være i fysisk aktivitet hver dag. Jeg har det desidert best da, og det kan være alt fra å gå en tur til å ha en skikkelig styrkeøkt på treningsstudioet. Jeg spiller fotball en del ganger i uken, har PT en gang i uken og utenom det så trener jeg det som føles rett den dagen!

Hvor mange har du “vært med” etter bruddet?

Bare Mr. X. Ironisk nok. Etter bruddet skulle jeg liksom leve livet, ligge rundt og være singel, men neida. Det dreit jeg i, haha!

Syntes du noen ganger at det er kjedelig å ikke drikke alkohol på fest?

Altså… Ja. Nei. Ja. Jeg kan jo oppleve å føle meg utenfor fordi jeg ikke drikker alkohol. Da mener jeg ikke nødvendigvis at noen utestenger meg, men at jeg ikke glir like godt inn i en gruppe fordi de er dritings og gærne. Samtidig så må ikke jeg drikke for å ha det gøy, men det er forskjell på noen som har drukket med begge henda en kveld, og en som ikke har gjort det. Men det er jo fult og helt mitt valg, så i bunn og grunn nei.

Skal du se på håndball i desember?

Ja, det skal jeg!

Når fikk du mensen for første gang?

Hmm… Jeg husker faktisk ikke hvor gammel jeg var, men jeg var veldig ung.

Hvordan tjener du egentlig penger?

Dette er det jaggu mange som lurer på, og det kan jeg jo for så vidt skjønne. Faktisk så syntes jeg at det er ganske vanskelig å forklare, men jeg prøver. Jeg tjener penger gjennom samarbeidspartnere, annonsører, betalte oppdrag og foredrag. Det er hovedsakelig det jeg tjener penger på. Noen tror at jeg får betalt for hvert blogginnlegg jeg skriver eller klikk, og hadde det enda vært så vel. Det er det altså ikke. I den bransjen jeg er i kan det skje at man ikke tjener en krone en måned, og at man tjener fire ganger så mye en annen måned! Men det beste er å ha en så fast og god inntekt som mulig.

Håper du at du skal gjøre enda mer TV i 2019?

Ja, det gjør jeg. Jeg syntes det er veldig gøy, lærerikt og spennende.

Hvem er egentlig denne Mr. X?

Det skal jeg dele om ikke så lenge. Jeg LOVER at det kommer! Jeg vil bare finne ut av litt først og være så sikker som mulig på at det er riktig. Det er så skummelt å dele det, for det er så skikkelig vondt hvis det ikke funker. Samtidig så er det jo sånn livet er, men det er litt kjipere når tusenvis av øyne ser på og “dømmer det”. Om du skjønner?

Hva ønsker du deg til jul?

Oh boy. Godt spørsmål! Ah… Jeg diskuterte faktisk dette med en venninne her om dagen. Jeg har jo alt jeg behøver og det er jo stort sett sånn at hvis jeg behøver noe, så er jeg så heldig at jeg kan kjøpe meg det. Det er noen praktiske ting jeg burde ha ordet. Jeg burde for eksempel bytte ekstraskjermen på mobilen og jeg burde sendt bilen på en skikkelig vask. Det er sånne kjipe ting å bruke penger på, men også ting det er rart å ønske seg til jul. Det er et par sko jeg ønsker meg, men de koster såpass at jeg egentlig ikke tør å ønske meg de og jeg ønsker meg en ordentlig ny morgenkåpe. Men, klisje som det er så ønsker jeg meg aller mest noen skikkelig fine, bra og koselige juledager sammen med familien min. Med god mat, hygge, snø utenfor vinduet og bare det at vi er sammen. Jeg tror kanskje jeg begynner å bli voksen. 

Hvem er personen som er øverst på snappen din som du skjuler når du deler topplista di?

Det er en kompis. Han er offentlig på sin arena og han har sagt at det ikke er så viktig å bli nevnt på bloggen, og da respekterer jeg det <3

Hvordan prevensjon går du på nå og hvilken vil du anbefale?

Jeg tror at jeg endelig har funnet noe som funker for meg, og det har jaggu tatt sin tid. Jeg tror faktisk ikke at jeg ønsker å dele det, for det som funker for meg funker ikke nødvendigvis for deg! Det beste er nok å oppsøke en profesjonell og finne ut at hva som er det beste for akkurat deg. Lykke til!

Hvorfor har du ikke delt noe å Instagram den siste uken?

Godt spørsmål. Jeg har bare ikke følt at noe har vært riktig. Jeg vil liksom at ting jeg legger ut skal komme fra hjertet og denne uken har jeg følt at alt jeg har tenkt på bare har vært et skikkelig oppgulp – Så derfor har jeg heller ikke lagt ut noe…

Nå er det på tide å få igjen varmen, så vi snakkes <3

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *