Jeg svarer på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

God 1. desember fininger!!🎅

I skrivende stund ligger jeg som vanlig i senga og oppdaterer dere. C skal spille “Bamsekamp” i dag, som er en vanlig kamp, men at man kaster bamser på isen ved første mål. Bamsene gis til barn som trenger en oppmuntring og inntektene går til en eller flere veldedigeorganisasjoner. Så fint!

Jeg skal derfor ta med meg krykkene og dra på kamp sammen med familien hans, og utom det så er det faktisk ikke så mye annet på planen i dag. Litt jobb, litt kos, mye hockey og skravling. En typisk søndag i desember!

Hvordan har du det?

Det er alltid like hyggelig å få det spørsmålet og det er alltid hyggelig å starte ukens spørsmål og svar med det💘 Jeg har det bra jeg! Det er grisekjipt å gå på krykker, å måtte avlyse kule ting på grunn av det og gå glipp av en hel del, men sånn er det bare akkurat nå. Det har vært mye frem og tilbake på privaten de siste ukene, men akkurat nå så er ting ganske rolig og satt, og det gjør at jeg kan puste ut og senke skuldrene (for nå). Jeg håper at du har det bra!

Stemmer det at dere skal flytte?

Nei, det gjør det ikke.

Tjener du over 500 000,-?

Ja, det gjør jeg!

Hvorfor var du på legevakta?

Fordi jeg skadet meg under en fotballkamp!

Hva er skaden?

De tre ytre leddbåndene er røket, og jeg skal sjekke opp hva som gjør så sinnssykt vondt på innsiden til uka. Jeg håper bare det er vondt, og ikke noe som gjør det dette kommer til å ta enda lenger tid🤞

Hvordan ble du og C sammen igjen?

Det har jeg skrevet en flere innlegg om, men kort fortalt så pratet vi MYE sammen, bestemte oss for å ta en dag av gangen, bli litt kjent på nytt, ikke stresse, fokusere på alt som er bra og jobbe med alt som ikke var like bra. Det var ganske heftig når jeg ser tilbake på det, men jeg er så glad for det, for vi har aldri hatt det bedre.

Kan du synge?

Nei, dessverre! Jeg sang i kor før og jeg sang (tro det eller ei) på scenen sammen med en barndomsvenn på ungdomsskolen foran alle + foreldrene en gang. Eller, han sang, mens jeg pinte meg gjennom det rett bak😂 Men nei, jeg kan ikke synge – Selv om jeg er glad i det!

Hvorfor har du valgt å sette på vipper igjen? Du er flinke fin uten!

Det gjorde jeg rett og slett fordi jeg hadde lyst og fordi jeg føler meg fin med vipper! Heldigvis så klarer jeg å føle meg fin uten også, men akkurat nå så hadde jeg lyst til det – Så da gjorde jeg det. Det er flere som har lurt på om jeg kan dele en rabattkode på vipper, men for meg er det viktig at det er noe jeg gjør for meg sjæl og at om det er noe jeg skal gjøre, så skal jeg også ha penger til å betale for det sjæl! Jeg veit at jeg er fin uten, og jeg trives med. Takk💘

Hvorfor dro du ikke på lanseringsfesten til Martine Lunde?

Det var planen, men det lot seg rett og slett ikke gjøre med formen, krykker og logistikk. Skikkelig kjipt, men sånn er det!

Kunne du noen gang vært med på Ex On The Beach?

Nei, det tror jeg aldri at jeg kunne, haha.

Sexlivet til meg og kjæresten har dødd helt ut. Har du noen tips til hvordan vi kan fikse det?

Velkommen til tipsebloggen! Det er klart jeg har noen tips, men husk at jeg ikke er en ekspert😅 Jeg tror jeg ville begynt med å stille meg selv spørsmålet om hvorfor. Er det fordi vi ikke prioriterer det? Er det fordi jeg ikke har lyst? Er det fordi kjæresten min ikke har lyst? Om du tror du skjønner hvorfor etter å ha tatt praten med deg selv, så hadde jeg tatt praten med kjæresten min. Hva vil dere? Hva vil du? Jeg tror det er veldig normalt å oppleve det som dere gjør, og det må bare jobbes med – Som alt annet. Samtidig som jeg tror det er viktig å huske på at sex ikke skal være en jobb, men noe man har lyst til. Begynn i det små, kommuniser og finn ut hva som skal til for at du skal ha lyst og for at kjæresten din skal ha lyst. Det er jo faktisk ikke sikkert det handler om lyst en gang, men om tid, prioriteringer og kommunikasjon!

Om du ble statsminister for en dag, hva ville du jobbet for/mot?

Det er nesten et umulig spørsmål. Kan jeg kun velge en ting? Jeg hadde sørget for at homoterapi hadde blitt forbudt pronto, jeg hadde sett på hvilke tiltak man kan gjøre når det kommer til seksuelle overgrep og voldtekt og jeg hadde, siden vi er i desember, gjort mitt for å sørge for at alle hadde vært varme og mette i magen til jul. Utrolig hva man kan rekke på en dag si😂

Jobber du med noen hemmelige prosjekter nå?

JAAA! 3,5 vil jeg si, haha. Det er både kult, tøft, utfordrende og dødsgøy!

Hvordan får du så fin glød i ansiktet?

Min venn i nøden finner du HER. Sørg for å rense ansiktet godt (jeg har aldri sovet en natt med sminke), sørg for at huden får puste så mye som mulig og sørg for noen produkter som funker for deg. Og tro meg: Det trenger ikke å koste skjorta. DENNE rensen er billig og funker kanon på meg. Akkurat nå tester jeg en annen, så jeg tipser om den senere om den også er bra! Jeg er veldig heldig med huden min, og jeg prøver å ta så godt vare på den som mulig, uten for mye hokus pokus.

Nå skal jeg komme meg i dusjen og så skal jeg spise frokost. Vi bestemte halv tolv i går kveld (natt?) for at Ida og Pia skal komme hit før kampen for å spise lunsj idag, det morsomme er jo at jeg ikke har noen lunsj å by på og at jeg heller ikke klarer å stå på kjøkkenet og lage mat akkurat nå. Taktisk smart av meg å invitere de på lunsj, så lenge de fikser og lager si, haha!

Jeg har skrevet et veldig, veldig, veldig personlig innlegg som kommer i kveld (om jeg tør å trykke publiser). Stikk innom da❤️

Stor klem fra meg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *