Jeg svarer på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Det er søndag, og søndag betyr ukens spørsmål og svar. Akkurat nå ligger jeg i sengen hjemme hos mamma og pappa. Jeg dro hit i går ettermiddag, spiste digg middag, pratet om livet og så Christmas in Mississippi sammen med mamma. Hvis du trenger å se en skikkelig søt, rørende, enkel og amerikansk film… Se den. Jeg både sukket, lo litt og felte noen tårer, uten å trenge og tenke så mye. Det hender man trenger å se sånne filmer si.

I dag skal jeg faktisk på spa. Ja, jaggu. Det er ikke hver dag for å si det sånn. Jeg er av typen som alltid sier at jeg skal bestille meg en massasje og som snakker om hvor digg det hadde vært, uten at det skjer. Men, i dag er det spa, spa og atter spa på agendaen, men først ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Jeg har det bra. Jeg tenker mye om dagen, jeg er litt forvirra, litt trist, litt glad og litt tilfreds. Jeg prøver å finne ut av ting på privaten, er inne i en periode der jeg tenker mye, men samtidig er fornøyd og takknemlig. Hmm… Det var et surrete svar, men det er egentlig sånn jeg føler at det er om dagen! Jeg håper at dere har det bra <3

Er det slutt mellom deg og Mr.X?

Nei, det er det ikke. Vi prøver å finne ut av ting akkurat nå og vi tar en dag av gangen <3

Hvor høy er du?

Jeg er 1.80 og jeg digger det!

Er du sjalu på noen akkurat nå?

Ja, faktisk. Pappa og storebror er på vei til Milano akkurat nå, og jeg skal ærlig innrømme at jeg gjerne skulle vært med! Milano er skikkelig fint.

Hva tjener du mest på av blogg, Instagram og andre oppdrag du gjør?

Godt spørsmål. Jeg vil si at alt utfyller hverandre og at alt henger sammen egentlig!

Hva er den eldste du kunne blitt sammen med?

Haha, jeg vet at mange har et tall på det, men jeg er ikke en av de. Jeg har ikke tenkt så mye på det, men jeg tenker som så at når jeg hadde begynt å bekymre meg for hva familien min ville si, da hadde jeg kanskje nærmet meg den grensen.

Når var sist du gråt?

I går gråt jeg faktisk to ganger. Det gikk noen måneder i høst der jeg ikke gråt i det hele tatt, og da savna jeg skikkelig å gråte. Det var liksom som at jeg ville gråte, men at kroppen ikke hadde noe å komme meg på en måte. Men, i går grein jeg litt over livet og litt av filmen. Ja, jeg tror kanskje jeg gråt av filmen fordi jeg tidligere på dagen hadde grått over livet. Hehe.

Takker du ja til alle samarbeid du får?

Nei, overhode ikke! Jeg er skikkelig stolt over de samarbeidene jeg har hatt i 2018 og jeg gleder meg til å fortsette å samarbeide med bra, viktige og morsomme mennesker og firmaer i 2019.

Kommer du til å gjøre mer TV i 2019?

Vi får se, men det er mye mulig!

Tror du at du kommer til å skrive enda en bok?

Ja, det tror jeg faktisk. Jeg er skikkelig stolt over å ha skrevet “Sykt Normal”, men jeg har enda ikke skrevet den boka jeg har drømt om å skrive så lenge jeg kan huske. Men, den kan ikke skrives før om maaaange år.

Hva syntes du om Vixen Influencer Awards?

Jeg syntes det i utgangspunktet er skikkelig bra at det finnes en prisutdeling der mennesker i bransjen jeg er i blir hyllet, lagt merke til og satt pris på. Mange gjør en skikkelig bra jobb, mange gjør en viktig jobb og noen inspirer andre hver eneste dag – Noe som i seg selv er skikkelig imponerende. Det er jo ingen hemmelighet at det har vært mye drama rundt Vixen, men jeg syntes det er vanskelig å uttale meg om det. Jeg syntes det er ekstra vanskelig når store influencere, som jeg selv ser opp til kritiserer Vixen til de grader. Personlig skulle jeg ønske at Vixen var en bra greie for alle i bransjen, ikke at det var en splittelse på midten. Jeg føler nesten at jeg, som hadde dødd av stolthet om jeg hadde vunnet en pris, ikke hadde fått lov til å bli stolt. Mest fordi noen sier at det bare er inhabilt og surr, og at ingenting stemmer. Men jeg vet ikke. Juryen i år består hvert fall av MASSE bra og dyktige folk og jeg håper og tror at de beste måtte vinne.

Har du begynt å bruke fargelinser?

Det er det flere som har lurt på! Men nei, jeg har faktisk aldri prøvd linser i hele mitt liv. Jeg tror grunnen til at øyene mine er så klare nå er fordi jeg ikke bruker vippeextensions nå! Det er skikkelig uvant. 

Er du ikke med i Uperfektepiker lenger?

Jo, det er jeg så absolutt. Jeg skulle egentlig snappet i går, men det gikk rett og slett ikke. Det er vel det som er litt med konseptet egentlig, og jeg sklir jo rett inn sånn sett, haha. Men nei, i går hadde jeg nok med meg sjæl og mitt – Og jeg prøvde, men det gikk ikke <3

Hva er din favorittrett?

Hmm… Jeg takker aldri nei til en baconcheesebruger på Beach Club.

Når pleier du å stå opp om morgenen?

Jeg står sjeldent opp til en fast tid hver dag. Men det varier i ukedagene stort sett mellom 06.45-08.45. Det siste er luuuuuuuuksus og noe jeg tidvis ikke har kjent så mye på i høst.

Hvordan planlegger du innleggene dine?

Innlegg som jeg skriver i nåtid blir stort sett publisert nå, eller i så fall i løpet av en time. Jeg planlegger ofte og noen dager har jeg to innlegg helt klare på forhånd, fordi jeg ikke har mulighet til å oppdatere noe den dagen. Jeg liker veldig godt å skrive nå, og det bruker jeg stort sett litt kortere tid på enn feks meningsinnlegg. Men, jeg prøver alltid å ha noe liggende i arkivet sånn i tilfelle. Jeg prøver også å ha en god miks av innlegg… Dette var kanskje surrete forklart, men jeg vil si at det er 50 % plan og 50 % nå 🙂

Hvis det er en farge du måtte brukt resten av livet ditt, hva ville det vært?

Morsomt spørsmål! Jada, svart er ingen farge og alt det der, men jeg ville gått for svart. Lett. 

Nå skal jeg komme meg opp fra senga, spise litt frokost og kjøre avgårde. Jeg er faktisk ganske nervøs. Jeg er ikke så god på sånne spa-greier, og jeg vet ikke hvordan noen ting fungerer. Herregud. Spa skal jo liksom være avslappende, og jeg er superstressa. Haha! Typisk meg. 

Forhåpentligvis senker skuldrene seg når jeg er fremme og har fått et lynkurs. Forresten… Kanskje jeg må rekke å barbere leggene? Heh. Det skjer jo ikke akkurat sånn altfor hyppig på denne årstiden. Jaja. 

Jeg håper at dere får en fin søndag 💋

Klem!

// Marty

4 kommentarer

4 thoughts on “Jeg svarer på spørsmålene deres!

  1. Dette er virkelig bare fint ment: du ser helt fantastisk ut uten vippeextensions! Herremin!! Var avhengig av det i mange, mange år selv, og man blir så blind på det. Tror man ikke ser fin ut uten, men du ser virkelig bra ut! Øynene dine er helt nydelig, og hele fjeset ditt har blitt enda vakrere ❤️

    Du var selvsagt fin før også, men ble så overrasket for du ser virkelig bra ut uten og ❤️

    Klem til deg, og god søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *