Det er sånn jeg føler meg:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Akkurat nå sitter jeg inne i leiligheten min. Jeg ser ut på havet som er stille, trærne som er dekket av tunge snødyner og inne sitter jeg og hører på julemusikk. Julestemningen tvinges sakte men sikkert frem, og jeg koser meg med “Santa Claus Is Comin’ to Town” på høyttaleren.

Det hørtes flott ut, eller hva? Haha. Egentlig sitter jeg bare og kvinner meg opp til å gå ut og måke snø. Bilen min er nemlig dekt av snø, jeg må ut og kjøre, og måkebilen har ikke akkurat vært så grei denne gangen. Den hvite bilen min er som en eneste stor snøhaug. Hurra! Jeg sitter derfor og forbereder meg til å bli våt, kald og svett. Vinteren er deilig eller hva? Jeg skal ikke klage, for jeg er en av de som har ønsket meg en hvit desember. Nå håper jeg egentlig bare at snøen har tenkt til å bli og at den ikke har tenkt til å trekke seg tilbake, sånn at det bare blir vått, glatt og grusomt. Jeg håper for så vidt også at når jeg kommer ut til bilen min at en eller annen heroisk nabo har tatt jobben, men jeg tviler.

Det er akkurat sånn jeg føler meg👆🏻

I dag har jeg fikset i leiligheten, jobbet litt, pratet med naboen (rart han ikke har tatt seg av den måkingen altså) og etter at jeg har funnet frem bilen min under all snøen har jeg tenkt meg en tur til storsenteret. Det er jo sikkert genialt av meg å skulle dit en lørdag ettermiddag rett før jul, heh. Men, sånn er det. Deilig med litt julek(a)os si.

Etter en forhåpentligvis vellykket tur til senteret er planen å ture hjem til mamma og pappa, jeg fant nemlig ut at lillesøster ikke er hjemme i kveld – Noe som betyr at jeg har mulighet til å være enebarn der for en kveld og at jeg kan smiske meg til det jeg vil ha til middag. YES! Jeg tror faktisk at jeg kommer til å holde på sånn når jeg blir tredve også. Kanskje med to unger på slep, haha! Hvem vet?

Jeg håper at du har en fin lørdag 💗 Vi snakkes!

// Marty

 

1 kommentar

1 thought on “Det er sånn jeg føler meg:

  1. Jeg skal love deg at du fortsatt vil dra hjem til mamma og pappa og få favorittmiddagen din når du er 30, 35 og 40. Og med hur många barn som helst på slep.
    Meen. Det aller beste er når du setter igjen ungene hjemme hos mannen, og drar til foreldrene helt alene og får være enebarn (skjer ca en gang i jubelåret, besteforeldre driter i barna sine hvis barnebarna er innenfor rekkevidde, men det eeer så nice å få være enebarn! 😉 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *