Jeg svarer på det dere lurer på!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Gjett hvor jeg ligger nå? Klokken er over 12, faktisk nærmere 13 og jeg ligger fortsatt i sengen. Wow. Det verste/beste er at jeg ikke er stressa over at jeg fortsatt gjør det. Ja, bortsett fra at jeg egentlig skal dra om under en time. Jeg skal nemlig ha boksignering på hos Norli på Sandvika Storsenter i dag mellom 15-17! Hvis du vil komme eller hvis du er forbi er det super hyggelig om du stikker innom. Men, først er det klart for ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Jeg har det bra! Jeg kjenner at kroppen er litt tung, at hodet har litt lite og komme med og at jeg trenger litt fri, jul og late dager, men det er jeg neppe alene om. Jeg håper at alle dere også har det fint <3

Hvorfor valgte du egentlig å lage en ny konto på Instagram?

Følg meg på @Martine.halvs!
Grunnen er den at jeg ønsker å starte med blanke ark, jeg ønsker å ha med meg de relevante og gode følgerne over, og kvitte meg med følgere som verken er nyttig for meg, kunder eller for noe. Jeg er veldig fornøyd med valget mitt, selv om jeg måtte gå noen runder med meg selv før jeg gjorde det. Jeg tror det kommer til å bli veldig bra.

Hva har skjedd med deg og Mr. X?

Det har ikke skjedd noe som helst.

Hvordan var det å være med på Juleaksjonen på TV 2?

Det var HELT fantastisk. For en ære!

Hvilken blogger lar du deg inspirere desidert mest av?

Det er tre blogger jeg er innom stort sett hver dag og det er Maja Nilsson sin (hun er svensk), Eirin Kristiansen sin og Ida Wulff sin. Det er jo egentlig litt gøy for alle de tre er på mange måter veldig ulike meg!

Hvordan ser drømmedaten din ut?

Haha, oi! Hvis jeg skulle dratt på date i morgen hadde det blitt på spa. Bading, chill og liiiiitt klining kanskje, haha! Ja, også en diiiigg middag. Det var kanskje ikke så dypt, men jeg forelsket meg i The Well etter at jeg Madeleine, Kristine og Bahare var der forrige søndag.

Kan du fortelle noe av det som skjer i 2019?

Noe av det som er “kjipt” med det jeg driver med er at det er mye som faktisk er hemmelig, som ikke kan deles eller som ikke er offisielt. 2018 har vært helt rått på mange måter og jeg håper og tror at 2019 kommer til å bli ENDA bedre!

Hvor skal du feire jul?

Jeg skal feire jul hjemme med familien min <3

Har du tatt botox i panna?

Ja.

Hva var det du var på innspilling til her om dagen? 

Det var til en skikkelig viktig og bra kampanje jeg er så heldig å få være med på. Den kommer i januar <3

Skal du fortsette å spille fotball i 2019?

JA!

Snuser du?

Nei, det gjør jeg ikke!

Hvem er ditt frikort?

Charlie Hunnam.

Ribbe eller pinnekjøtt?

Ja takk begge deler.

Hvem er den mest kjente personen du har ligget med?

Meg sjæl. Neida, hahaha! Altså, liggelista kan vel forbli på mobilen min tenker jeg.

Neida, har ikke liggeliste. Eller jo, kanskje.

Hvor mye har du tjent på boka di?

Helt ærlig? JEG HAR IKKE PEILING. Og helt ærlig? Jeg har ikke reflektert over at jeg tjener en krone på den heller. Jeg hadde skrevet boken om jeg ikke hadde fått noen ting for det også, for den er så viktig for meg og det jeg skriver om er så viktig for meg!

Nei, nå må jeg komme meg opp, i dusjen og bli et menneske igjen. Jeg håper at dere får en fin søndag også snakkes vi her inne senere i dag ❤

// M

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg svarer på det dere lurer på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *