Jeg ble tatt på fersken…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

“Ja, hva er problemet?”

Jeg prøver å holde meg til godteri og andre søtsaker i helgene. Eller lørdager, sånn egentlig. Men jeg må ærlig innrømme at det ikke alltid er like enkelt.

En kveld her om dagen satt jeg hjemme og jobbet. Jeg hadde TV-en surrende i bakgrunn og ventet på at Mr. X skulle komme på besøk. Og jeg kjente at det akutt meldte seg… Tanken om at: JEG MÅ HA SJOKOLADE OG JEG MÅ HA DET NÅ. 

Jeg prøvde å spise en banan og ba til høyere makter om at tanken om at sjokolade var det eneste som kunne gjøre meg lykkelig ville forsvinne. Den forsvant i ca. fem minutter før den meldte seg igjen.

Sjokolade, sjokolade, sjokolade, sjokolade, sjokolade. 

Jeg ble sittende lenge og vurdere om jeg skulle spise en liten bit av plata som lå i kjøleskapet etter helgen og jeg kunne nesten høre Mr. X (som forøvrig var på trening) si i bakgrunnen at: Vær sterk nå, Martine. Du klarer å la være.

Herregud, for en tufs. 

Etter mye om og men bestemte jeg meg for å ta en liten bit. Men, bare en liten en. Altså, SÅ farlig er det jo ikke. Faktisk har jeg jo lest at litt sjokolade er bra hver dag… Det er jo heller ingen som ser meg eller som merker om jeg smaker, bare litt.

Så det gjorde jeg. Jeg smakte litt.

Også litt til. Også bittelitt til. Og om det smakte? Ah, herregud så deilig det var. Ops. Enda litt til.

Omsider kom Mr. X inn døren hjemme hos meg. Svett og irriterende med en proteinshake i hånden. Han spurte om jeg hadde spist eller om han skulle lage mat til meg også. Jeg sa at jeg hadde blitt litt sulten men at jeg hadde spist en banan og at jeg derfor var mett.

Han trakk på skuldrene og lånte dusjen min. Og tilfredstilt som jeg var slikket jeg meg rundt munnen mens jeg fortsatte å jobbe og jeg var helt sikker på at jeg hadde sluppet unna spørsmål om den j*vla sjokoladen i kjøleskapet som han hadde kjøpt til meg i helgen, før jeg plutselig hørte kremting fra kjøkkenet.

Jeg listet meg pent ut og sa “hva er det?”

…….

“DU HAR SPIST SJOKOLADE DU….. HAHA, PRØVDE DU Å SKJULE DET?.”

“Hæ, nei?!”

“Ehm, jo”. 

Mitt tips: Spis sjokolade, men er det en hemmelighet – Skjul det liiiiitt bedre enn meg. 

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg ble tatt på fersken…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *