Jeg svarer på private kjærlighetsspørsmål…

Categories Blogg, Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Er det et sted det er ekte kjærlighet, så er det mellom meg og pommes frites.

Det håpløse, evige og stusselige kjærlighetslivet mitt.  Det viser seg jo gang på gang at folk er svært nysgjerrige på hva som skjer på kjærlighetsfronten, og jeg har, i et svakt øyeblikk begitt meg ut på en spørsmålsrunde om noe av det mest kaotiske i livet mitt om dagen. Men hey, bjuda på! Eller ikke. 

Jeg har faktisk bestemt meg for at jeg hver fredag (tror jeg det blir) i januar skal skrive en sex og singelliv-spalte her på bloggen. Det er så mye jeg har på hjertet og så mye jeg har tenkt den siste tiden, og jeg tror at det kan bli både interessant og spennende! Og nei, ikke fordi jeg er en ekspert, men fordi jeg føler meg totalt blottlagt, håpløs og ubrukelig i emnet. HAHA.

Men, først… Litt kleine og håpløse spørsmål.

….

Og svar:

Hvem er Mr. X?

Det er en grunn til at jeg har valgt å kalle han Mr. X, og de som vet, de vet. Sånn ting er nå så har jeg verken lyst eller behov for å dele eller bekrefte hvem det er!

Er det slutt mellom deg og Mr. X?

Akkurat nå er jeg og Mr. X venner, og funker veldig bra som det!

Tror du at du kommer til å få deg kjæreste i løpet av 2019?

Det har jeg ikke peiling på. Akkurat nå er jeg keen på å ta en dag av gangen, chille litt og bare ha det fint! Jeg orker faktisk ikke å stresse med noe som helst. Jeg har et ønske om å bare være meg litt, ha det litt gøy, finne ut av ting og bare være.

Har du noen gang blitt avist av en fyr?

Ehm ja, jeg er ekspert. HAHA!

Hvis du blir sammen med en fyr som ikke kan eller ønsker å være så synlig på dine sosiale medier, er det greit eller ikke?

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen… Det er min blogg, det er mitt liv og det er jeg som jeg velger å eksponere meg på den måten jeg gjør. Ingen rundt meg skal under noen omstendigheter tvinges til å være med på noe de selv ikke ønsker. Det hadde vært vanskelig å holdt det hemmelig at jeg er i et forhold, men hvis personen ikke kunne vært synlig på grunn av for eksempel jobben sin – Så måtte jeg selvfølgelig respektert det.  Jeg ville jo antakeligvis hatt et ønske om å vise han frem til hele verden, men det er jo en annen sak 🤪

Fikk du julegave av C?

Ja, det gjorde jeg 🎁

Har du lastet ned Tinder igjen?

Ja, er det mulig?! Jeg kan umulig være den eneste som har et skikkelig ambivalent forhold til Tinder?

Hvem er den siste du kyssa?

Mr. X🤷🏻‍♀️

Har du noen gang opplevd at en fyr har trukket seg unna på grunn av jobben din?

Ja, absolutt. Jeg føler litt at det er enten eller, faktisk. Jeg tror kanskje ordet “blogg”, skremmer mange og det er egentlig veldig synd, for som nevnt lenger oppe her, så er det ikke sånn at man automatisk må være eksponert i mine kanaler fordi jeg jobber med det jeg gjør. Jeg har jo faktisk et privatliv også, som jeg prøver å verne om så langt det lar seg gjøre og der er det plass til mennesker som ikke ønsker å være synlige. For eksempel. Og hallo, jeg er jo ikke akkurat Kim K heller, så jeg tror det burde gå fint 😉

Kunne du fridd eller vil du at en eventuelt fremtidig mann skulle gjort det?

Jeg vil at han skal gjøre det.

Ville du helst vært singel hele livet eller vært i et forhold du ikke trivdes i?

Haha, oh boy. Det riktige her er jo å si at jeg ville vært singel hele livet, og jeg hadde nok valgt det. Samtidig så tror jeg at veldig mange er i forhold de ikke trives i fordi det er komfortabelt og trygt.

Greit med sex på første date eller ikke?

Har man lyst, har man lov.

Hvem er drømmemannen din?

Det er fortsatt Charlie Hunnam, og er det rart eller?

Dater du nå?

Neh.

Ryktene sier at grunnen til at det ble slutt mellom deg og eksen din var utroskap, stemmer det?

Nei, det gjør det ikke😂 Jeg har alltid lurt på hvem de som finner på sånt er, haha.

Er du bifil?

Nei, det er jeg ikke.

Syntes du at han eller hun skal be ut på date?

Er det en ting jeg er lei, så er det alle normer og regler når det kommer til dating. Det såkalte spillet gjør meg i beste fall gæren, haha! Er han keen på å date en dame, så får han spørre og er hun keen på å date en fyr så får hun spørre. Verre er det vel ikke?

Er du en singel eller kjæresteperson?

Hehe, godt spørsmål. Jeg trives med å ha noen, i form av at jeg vet hvor jeg har personen og at vi er enige om hvordan ting skal være, men akkurat nå så er jeg litt shitsamma egentlig. Men, jeg er nok en kjærsteperson (det er vel egentlig ikke noe som heter det, hehe) i det lange løp.

Hvis du måtte giftet deg med en av kompisene dine, hvem hadde det vært?

Jeg har en kompis som jeg skal gifte meg med hvis jeg fortsatt er singel når jeg er 30, men det er jeg sikkert ikke alene om å ha, haha!

Nei, nå får det være nok. HAHA! Vi snakkes👩‍❤️‍💋‍👩 Jeg kjente nesten at jeg måtte begynne med denne såkalte spalten min ganske brennkvikt… Kanskje det kommer en smakebit før neste fredag? Hmm..

// Marty

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *