Jeg må fortelle dere at…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

De siste månedene har vært veldig hektiske. De har vært intense, de har vært krevende og de har vært lærerike. Jeg har jobbet døgnet rundt, jeg har forsøkt å få til absolutt alt hele tiden, jeg har sovet for lite og jeg har glemt litt hva som skal til for at jeg skal være den beste utgaven av meg selv.

Jeg har også hatt det skikkelig gøy, jeg har opplevd en hel del og jeg har fått jobbe med ting jeg for et halvt år siden bare drømte om. Jeg har fått lov til å samarbeide med en haug av kule bedrifter og jeg har fått lov til å jobbe med noen skikkelig rå folk.

Jeg har hatt mye dårlig samvittighet for alt jeg har følt at jeg burde ha fått til. Jeg har følt at jeg ikke har strukket til som verken samboer, kjæreste, venn eller søster, og det er skikkelig slitsomt. Det er slitsomt å konstant ha en klump i brystet, en klump som kan gjøre at jeg våkner om natten i panikk over at jeg har glemt noe og en klump i brystet som gjør at jeg kan begynne å grine om det ikke går helt veien.

Jeg har aldri vært spesielt flink til å ta vare på meg selv. Jeg prøver, feiler og prøver litt til. Henger i stroppen, som jeg selv kaller det. Men, jeg skjønner at det ikke er så lurt i lengden, heldigvis.

De siste dagene har jeg vært hjemme hos mamma og pappa. Jeg har subbet rundt i superundertøy, jobba uten å ha skuldrene opp under ørene, gått lange turer, også har jeg sovet. Godt. For første gang på lenge.

Jeg har trengt det. Noe innmari også. Haha, stakkars mamma… Jeg har vel skravlet høl i hodet på henne, men hun nikker, lytter og sier det jeg trenger å høre. Som vanlig.

I helgen skal jeg være flink til å logge av, til å være tilstede og til å lade opp batteriene. På mandag braker det løs igjen, og jeg gleder meg allerede. Først må jeg bare spise litt taco, være litt med mannen i mitt liv, le litt sammen med lillesøs og livets venner og logge av litt. Uten å ha dårlig samvittighet.

Jeg håper du får en fin, givende og bra helg.

Stor klem fra meg💗

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg må fortelle dere at…

  1. Fint innlegg om å stoppe opp innimellom 💜
    Godt å høre at du har en “safe haven” hjemme, ingenting kan måle seg med det… Nyt helgen 🍃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *