Jeg kan ikke tro det…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det er en uke siden C kom til meg, da vi var i Spania og viste meg en boligannonse han hadde kommet over. Han spurte hva jeg synes, og jeg sa “vi kjøper den”. Litt på spøk, men mest på alvor. Vi brukte et par dager på å tenke, undersøke og forberede oss, og på mandag var vi på visning. I en stor, lys og deilig leilighet. Ferieleilighet. På Kragerø Resort. 

Budrunden dro i gang 11.30 i går, og etter tre intensive timer senere (vi var på tur i skogen, med nervene i spenn, haha) fikk jeg sms om at vi hadde vunnet budrunden. Og jeg vet enda ikke helt hva jeg egentlig skal si. Eller hva jeg føler. HVA SKJEDDE NÅ?! Det var skjedde liksom, men det føles helt rett. HELT rett. Jeg er stolt, glad og det er sikkelig gøy, og ganske rart. Vi har tross alt jobbet knallhardt for det, begge to. Spart, drømt og satt oss mål. 

Drømmen vår har vært å få eie en ferieleilighet/hytte før vi fylte 30 år – Og nå gjør vi det, og gurimalla så mye glede jeg håper vi får av den i alle disse deilige årene før vi fyller tretti. Med både venner, familie og sammen. Leiligheten er og blir i utgangspunktet til utleie, og til en sommerperle for oss. Klyp. Meg. I. Armen. 

Så ja, litt til oss – Og litt til alle som vil nyte den digge Kragerø Resort.🤍 Og vet du hva jeg nesten synes er kulest? At jeg i 2019, jeg tror det var en en søndag i oktober, lå i senga i leiligheten vi leide i Asker og tilfeldigvis gikk inn på DNB.no. Jeg kom over kampanjen huninvisterer.no, og leste meg gjennom all statistikken jeg kom over. Om at 81 % av alle som tjente 1 million i 2017 var menn, at norske menn tjente 53 milliarder mer enn norske kvinner i 2017 og at 86 % av alle minstepensjonister er kvinner. Den dagen bestemte jeg meg for at jeg skulle være med å endre statistikken, for meg og mine medkvinner og opprettet mitt første fond. Siden har jeg lært enormt, og jeg lærer fortsatt. Små steg i riktig retning – Og en stor seier for meg. 

Jeg ville bare stikke innom fra sofaen på hytta til besteforeldrene til C og oppdatere dere, og nå skal jeg gå og spille yatzy med de andre. Mamma, pappa, lillesøs og C. Og jeg sier det igjen, klyp meg i armen. 

Jeg håper du har det bra og at du trives. YOU CAN DO IT! Stor klem fra meg, 

 

 

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg kan ikke tro det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *