Reklame | annonselenker

HEI, 

Det føles ut som at sommeren bare har flydd av gårde, og at den var over like fort som den kom. Selv om august egentlig pleier å være ganske magisk, så føles den mer ut som en forsmak på høsten enn en siste smak av sommeren. Det er lenge siden vi catchet opp her inne, men nå er det jaggu på tide igjen! 

Vi har sagte men sikkert begynt å selge unna, pakke ned og forberede oss på å flytte ut leiligheten vår. Den er utleid, og overtakelse på vårt nye leilighet er ikke før mot slutten av september. Vi gleder oss stort, selv om vi vel egentlig ikke helt klarer å se det for oss. Det blir rart å flytte herfra, selv om vi ikke skal langt, så er kjærligheten for denne leiligheten stor. Men, forhåpentligvis blir den det for den neste også – Og den blir så, så, så fin 💛 Jeg har aldri følt meg tryggere et sted enn her, og jeg håper jeg karer å skape den samme trygghet i neste hjem. Her hjemme vel og merke. Verden har jo plutselig blitt vårt hjem, og jeg er så glad for at vi har den trygge og stabile basen her hjemme. 

Det er mange som lurer på hva som egentlig skjer i livet nå. Hvor vi skal og hvor han skal spille. Spørsmålet har kommet daglig siden vi kom hjem fra VM i mai, og selv om jeg tror mange ikke har trodd på meg når jeg har sagt at vi ikke har visst – Så har det vært helt sant. Det var turbulent i fjor sommer, da USA plutselig kom på bordet og omstillingen ble enorm. I år har vi vært veldig rolige og trygge, til tross for at mulighetene og kaoset kanskje er desto større. Nå er rett valg det som gjør det hele komplisert og skummelt, og vi har ikke signert noe sted enda. “Vi” hører du, akkurat som at det er jeg som spiller hockey, haha! Så ja, det er fortsatt et spørsmål for oss også. Om hvor og hva… Snart. Snart, snart, snart vet vi hvor vi skal… 

Ellers er mye likt som sist vi hørtes her inne. Vi har brukt opp pengene våre på to investeringer i sommer, jeg har snart tømt hele klesskapet mitt og jeg kjenner meg sterkere enn på lenge. Før sommeren var det meste kaos, aller mest i meg selv, og jeg har bestemt meg for å gjøre alt hva jeg kan for å tviholde på den roen jeg sitter på nå. Til tross for at livet vårt er hit og dit, og en heidundranes berg og dalbane. 

De siste dagene har det rent inn med spørsmål om hvor diverse klær, ting og tang er fra, så her kommer det en liten oppsummering på det mest populære i innboksen.

Lilla kjole HER – Hoodie HER + bukse HER

Converse HER – Boots HER

DISSE TO ANTEKKENE I MITT HJERTE!!!

Brun cardigan HER + skjørt HER – Beige genser HER + beige bukse HER

Lilla joggis HER – Blazer HER (den finnes også i roooosa og sort)

Sort skinnbukse HER – Brun skinnbukse HER 

Begge disse er fra BikBok og du får 20 % rabatt hos BikBok ut 12.august med koden MARTINEH20. Strekkoden under gir 20 % rabatt om du handler i butikk. 

Jeg håper du har det fint, at du har hatt en fin dag og at det har skjedd noe fint med deg siden sist vi prata her inne. Stor klem fra meg,

 

1 kommentar

1 thought on “Hvor skal vi?

  1. Hei😊 Kunne du laget et innlegg der du forklarer hva dere har investert, kjøpt, leier ut av bolig osv.? Veldig spennende, men har ikke helt skjønt det (+ hvordan man får råd/budsjett/lån å gjøre det). Heier på deg (og dere) og gleder meg masse til å følge dere videre på livets vei🤗💛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *