Jeg juger om jeg sier at det ikke er skummelt

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

– Verdens beste bukse finner du HER – Solbriller HER – Genser HER

Det er rart å skulle skape seg en ny hverdag, i en ny by og i et nytt land. Det er rart å skulle tilpasse seg, å skulle bli kjent og skulle lande. Det er rart å måtte finne ut hvor nærmeste matbutikk er, hvor man kaster søppel og hvor man kan gå seg en tur om man vil. Sånne ting jeg slipper å lure på hjemme. Heldigvis så er jo mye likt, men det er også mye som ikke er det.

Jeg våknet opp alene i leiligheten vår for fjerde morgenen på rad i dag, og det er litt rart, for jeg er liksom alene på ordentlig. Bare meg, liksom. Jeg som aller helst vil se familien min hver eneste dag og jeg som elsker å være omringet av mennesker som betyr noe for meg. Nå står jeg plutselig her, rett opp og ned, og må skape meg et liv, både sammen med C – Men også alene.

C har jobben sin, pliktene sine og skal skape både skape et liv med meg her, men også en karriere her, og jeg må gjøre det jeg også, men helt alene. Jeg får jo heldigvis god hjelp av han, og foreløpig så kunne jeg faktisk ikke vært mer fornøyd, men jeg juger om jeg sier at det ikke er skummelt.

Jeg kjenner allerede at jeg vokser, utvikler meg og lærer, og jeg har jo egentlig ikke noe valg. Hockeyhverdagen drar snart i gang for fullt, og jeg selv om vi begge har lengtet etter det lenge nå, så vet jeg at det innebærer at livet blir totalt annerledes enn hva det har vært de siste månedene. Plutselig skal han reise masse igjen, være mye borte og jeg må være alene. Uten å bare kunne stikke hjem til mamma og pappa, uten å kunne få en venninne på besøk og uten å ha noen og lene meg på. Annet enn… Meg sjæl.

Men det skal gå fint det her. Jeg føler meg rustet for det, selv om oppgaven virker stor. Og hallo, jeg skal få meg venninner jeg kan få på besøk her også, det bare tar litt tid. Jeg har liksom ikke vært helt klar for det enda, og det er jo kanskje ikke så rart. Jeg har jo tross alt hatt nok med å bli kjent med et nytt hjem, et nytt nabolag og kanskje til og med meg selv på en litt annen måte.

Jeg er jo egentlig bare superheldig som har muligheten, som lever med verdens beste fyr, som har livets jobb som jeg kan ta med meg hit og som tillater meg sjæl å gjøre det. Ja, og det skal jeg minne meg selv på de dagene jeg kanskje føler meg litt ekstra alene, når jeg føler at familien min er litt langt unna eller når jeg bare trenger å minne meg selv på det. Også skal jeg kicke ass, lære, bli kjent, rote meg bort, gå feil, finne tilbake og komme frem.

Vi snakkes snart igjen. Takk for at du leser, det er tross alt veldig fint å vite at man har en heiagjeng i ryggen når man er ute på tur, ikke finner veien tilbake og lurer på hva i alle dager det er man holder på med😂

Og du? God helg a! Jeg håper den blir like bra som deg❤️

6 kommentarer

6 thoughts on “Jeg juger om jeg sier at det ikke er skummelt

  1. God helg og lykke til med å utforske <3 Var veldig sånn min første måned her også, stresset ikke med sosialisering for det kommer – og nå har jeg mer å gjøre i helgene enn noen gang! Hahaha, så det ordner seg for deg også!

  2. Litt av et forbilde! Skulle ønske jeg var like tøff som deg. Vet ikke om jeg skal studere i en annen by eller hva jeg skal gjøre etter fullført bachelor. Vurdert en master i Oslo, men stedet er så stort,og jeg kjenner ingen der. Så vet ikke om jeg tørr. Redd for å føle meg ensom. Likevel finner jeg i allefall styrke ved det du skriver til oss! 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *