Er det en ting som er viktig for meg, så er det å trives der vi bor. Spesielt når man er på farta og på eventyr som nå. Denne gangen har vi vært superheldig, for Stockholm er jo en fantastisk by å få mulighet til og bo i. Det er ingenting jeg tar forgitt, for jeg veit godt at vi kunne endt opp i gokk og et sted jeg ikke nødvendigvis hadde digga å bo. Allikevel så veit jeg at det er sånn det er, og desto viktigere er det for meg å ha et hjem jeg kan komme hjem til.

Et hjem som oser oss, et hjem jeg føler meg trygg i og et hjem vi kan falle til ro i. Dette er det åttende leiligheten vi bor i på fem og et halvt år, og det er jo helt sinnssykt i seg selv, men det er kanskje første gang jeg har følt med ordentlig tilfreds. For når det er snakk om flytting hit og dit, som det ofte er og har vært, så er det eneste kravet mitt at jeg skal ha et hjem jeg trives i. Samme om det er i Finland, Canada eller Sverige. Behovet mitt for å føle meg trygg er enormt, og det kjennes veldig bra at jeg allerede den første uka føler både på en ro, og på en trygghet!

Når det er sagt, så tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder av den lille, fine, trygge og koselige leiligheten vår. Hjemmet vårt, hvert fall for en liten stund.

– Sengetøyet finner du HER

Jeg har fått en haug av spørsmål om disse bøkene allerede og boken fra Louis Vuitton finner du HER og boken fra Chanel finner du HER… på 20 %.

– Vasen på bordet finner du HER

Ja… Og meg og tørkestativet, hehe!

Om du vil være med på en såkalt house tour (eller apartment tour, haha), så kan du følge med på Insta @martine.halvs, for det dukker opp i løpet av de neste dagene – Og jeg gleder meg til å vise dere!

Jeg tror dette blir skikkelig fint jeg. Vi trives hvert fall, og det er jo det aller viktigste❤️ Vi snakkes snart igjen, og det gleder jeg meg hvert fall til!

11 kommentarer

11 thoughts on “Hjemmet vårt i Stockholm

  1. Dette varmer hjertet mitt💛💛 Kos deg masse videre, Martine og så utrolig godt å høre at du trives💛💛

  2. Hvor har du kjøpt den hylla hvor bøkene ligger? Den var skikkelig fin, akkurat som du 🤩😍

  3. Hei! Utrolig flott leilighet! Jeg leter meg halvt ihjel etter hva den hvite vasen heter eller hvor den er fra-kan du hjelpe meg med det?😅😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *