“Jeg har vært utro mot kjæresten min”

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

– Favorittbuksa mi finner du HER – Genseren finner du HER – 

Hei på deg❤️

Jeg håper dere er klare for litt flere problemstillinger og dilemmaer jeg! Litt jobb, litt kjærlighet, litt om sex og litt om livet, en deilig kombo, eller hva? Og la meg bare minne om at jeg ikke er en ekspert på… noe som helst, hehe, og at det er en del ting man burde ta med de som har peiling.

Jeg blir for øvrig superhappy om du har noe å tilføye, for det er alltid kult med andre synspunkter – Og det kan jo godt hende at du har mye mer fornuftig å komme med enn hva jeg har! En litt annerledes spørsmålsrunde, kjøøøøør!

Jeg trives skikkelig dårlig i jobben min. Det påvirker alt i livet mitt til det negative og jeg føler meg så lost. Jeg vil gjerne slutte og jeg har flere ting jeg gjerne kunne tenke meg, men jeg er redd for hva andre vil syntes. Per dags dato jobber jeg i et veldig anerkjent yrke, men det betyr ingenting for meg for jeg misliker det så! Har du noen tanker?

1. Skal du leve livet ditt for deg selv, eller for alle andre?

2. Skal du trives med livet ditt, eller alle andre?

3. Er det viktigst at du er fornøyd, eller alle andre?

Tenk hvor kjipt det er om vi kaster bort livet vårt på å gjøre noe som ikke gir oss noen verdens ting a! Om du vet hva du vil, så gjør det da! Ikke bli på et sted for å være grei mot noen andre. KJØR på og masse lykke til med å gjøre noe DU trives med❤️

Jeg har vært utro mot kjæresten min og jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre. Han har vært utro mot meg tidligere, og jeg føler egentlig at vi er skuls nå. Jeg vil fortsette å være sammen med han, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Burde jeg si noe eller ikke si noe? 

Hehe, tenk om vi alltid skulle “tatt igjen” når noen gjorde noe kjipt mot oss og gjemt det bak at det er greit, fordi noen andre var dritt først 🤠 Jeg personlig syntes ikke dette høres så veldig fruktbart ut jeg. Jeg ville visst, jeg veit at noen andre ikke ville visst. Nå veit jeg ikke hvorfor dere driver og er utro mot hverandre, men det høres ut som at dere på generelt grunnlag burde prate litt sammen. Kanskje noen andre i kommentarfeltet har noen råd å komme med?

Burde jeg bli i ny by og håpe hjemlengselen går over, eller flytte hjem til trygge forhold?

Når jeg har flytta og når jeg har hatt hjemlengsel så har jeg alltid trøstet meg med at om det blir for ille – Da kan jeg dra hjem. Hjemlengsel kommer og går, og den kan jobbes med (snakker av erfaring, hehe), men jeg vet også at det kan ta overhånd. Jeg ville blitt, gitt det et realt forsøk, jobba knallhardt med meg sjæl og tatt det derfra. Jeg tror mange av oss går glipp av vårt livs eventyr fordi noe er ubehagelig eller skummelt, samtidig så skal vi ikke bli et sted fordi det på papiret er rett. Følg magefølelsen og ikke dyrk hjemlengselen❤️

Jeg blir ofte kalt for løs og hore, fordi jeg har ligget med flere enn venninnene mine. Jeg syntes det er så kjipt og aner ikke hva jeg kan si til dem?

Så lenge du har liggi fordi du har hatt lyst og hatt det ålreit, så er vel det samma for venninnene dine vel! Ligg med de og dem du vil, kos deg og gjør som du vil. Herregud, så heldige vi er som bestemmer akkurat som vi vil. Jeg tror bare jeg hadde spurt de om det har noe å si for de jeg. Med 99% sikkerhet så svarer de nei (svarer de ja, så er det veldig spesielt for de har ingenting med de😂), og da hadde jeg gitt klar og tydelig beskjed om at de bare kan ta renna for og drite i hvor mange (eller få) du har på liggelista di!

Det er en fyr jeg har vært betatt av som plutselig en dag sendte meg en melding om at jeg burde slanke meg og at han ikke syntes noe om tjukke jenter. Jeg er helt normalvektig og sitter igjen og er dritlei meg. Hva gjør jeg, hva sier jeg??

1. Han er problemet og ikke deg.

2. Har du behov for å snakke med en drittsekk? Nei.

3. Skal du la en drittsekk bestemme hvordan du skal ha det? Absolutt ikke!

Det har ingen verdens ting å si om du er normalvektig eller ei – For uansett hva vekta di viser, så gir det ingen rett til å være en dritt mot deg. Og stakkars fyr om han er så trangsynt at han dropper noen utelukkende på grunn av vekta – Da går’n glipp av mye. Da slapp du å bruke mer tid på den dusten, så det var jo flaks. Gå ut i verden og vis oss hvor flott du er❤️

Jeg har veldig lyst til å satse på sosiale medier, men jeg tør liksom ikke helt fordi jeg er redd for at folk skal syntes at jeg er teit som gjør det. 

La meg si det sånn: Det var en haaaug av folk som som syntes at jeg var verdens teiteste da jeg begynte, og jeg er så innmari glad for at jeg fortsatte til tross for det. Med det så mener jeg egentlig… Kan vi plis slutte å bry oss om hva andre tenker om det vi ønsker å gjøre? GJØR DET! Folk vi prate om deg uansett hva du gjør, så du kan like godt gjøre det du har lyst til! Jeg heier, og de som velger å ikke gjøre det… Synd for de!

Hobbyterapauten ut.😂❤️

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *