En oppdatering fra Stockholm:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

HEI MANDAG OG HEI DU 💛

NÅ er det jaggu lenge siden det har kommet en real hverdagsoppdatering her inne, så det syntes jeg er på tide! Det er jo liksom en stund siden vi hadde normal hverdag og det har jo tatt litt tid å komme inn i det etter at vi flyttet også. Nå begynner derimot hverdagen å føles som hverdag igjen, vi har noe som likner på rutiner og ting går veldig fint. Nå hørtes det kanskje ut som at jeg beskrev livet som småbarnsmamma, men neida, det er bare meg og C som prøver å finne ut av høyre og venstre 😂

C er i gang med full treningshverdag, det står treningskamper på skjemaet og jeg jobber for fullt fra leiligheten vår. Jeg skal faktisk på mitt første offisielle møte i Stockholm denne uka, så selv om arbeidshverdagen ikke er helt lik som hjemme, så gjør jeg alt annet enn å kjede meg! Jeg, eller vi, eller hva jeg nå skal si jobber med noe veldig gøy i kulissene om dagen, og jeg er sprekkeferdig med å dele det, samtidig som jeg har litt hettapanikk. Jeg er som de fleste andre irriterende influensene som ikke sier en døyt om hva det er, men det er heldigvis ikke så lenge til jeg kan det!

I morgen har vi bodd i Stockholm en måned, og jeg har vært veldig spent på hvordan ting ville bli når nyforelskelsen ville gi litt slipp og når sommeren ville begynne å takke for seg. Heldigvis så har det hittil gått veldig bra, og selv om ikke det er like spennende å gå utenfor døra nå som for tre uker siden, så stortrives vi. Det kunne egentlig bli skrevet i store bokstaver, for vi trives såpass.

Det eneste som egentlig plager meg nå er forbanna Covid-19 som jeg nesten ikke orker å si høyt en gang lenger. Det river i hjertet at familien vår ikke bare er en times flytur unna, men ti dager i karantene unna. Jeg håperhåperhåper at det vil forandre seg snart, og i mens vasker jeg henda, sprayer treningsapparatene mine og holder avstand. Det håper jeg du også gjør! Jeg gidder ikke engang å prate om at det ene laget C skal spille treningskamp mot på fredag har blitt rammet av dritten. Aaaah!

Nok om det.

Akkurat nå så håper jeg at vi skal være her en stund, og med en stund så mener jeg mer enn en sesong. Allikevel så er jeg fullt klar over at det kanskje bare er dumt å håpe på noe, for man veit aldri i dette hockeylivet. MEN! Jeg liker Stockholm, alle mulighetene, pulsen, hjemmet vårt, området rundt, livet, laget og hvordan jeg har det her. Det er bra, bra og bra!

Ja, også er det veldig hyggelig å få hjem en blid mann hver eneste dag, som er minst like fornøyd som meg med valget.

Jeg håper mandagen din har vært bra og at du får en finfin uke. Klem i fleng, som jeg enda ikke helt veit hvorfor man egentlig sier!

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *