Jeg har dårlig samvittighet

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

… Og jeg veit at det bare er tull, men allikevel så kryper den kjipe følelsen innpå.

Men før jeg begynner å bable om det: Hei på deg og GOD fredag, det passet fint nå ❤️

Det to siste ukene har jeg jobbet døgnet rundt. Jeg er så heldig å få være med på to veldig kule prosjekter denne høsten, og det er SÅ gøy. Jeg elsker det, og jeg overdriver ikke litt en gang. For selv om jeg jobber døgnet rundt om dagen, så har jeg aldri hatt det bedre, og det er vel et godt tegn! Det eneste som er kjip akkurat nå er at jeg sliter med følelsen av å ikke strekke til. Akkurat nå så tar jobb og prosjektene mine opp så mye tid at jeg føler at jeg må nedprioritere alt annet. Jeg jobber i herdig med å bli kvitt den følelsen over alt jeg ikke rekker, alt jeg ikke får til og alt som ligger og murrer i brystet over ting jeg burde ha rukket.

Jeg gjør det, samtidig som jeg forsøker å ikke få øye på to do-lista. Ikke to do-lista over jobb, men to do-lista over livet. Heldigvis så har jeg lært et triks, og det er å se den dårlige samvittigheten fra flere sider. Jeg prøver å spørre meg selv om hvorfor jeg har dårlig samvittighet for dette, hva grunnen er og om det egentlig er vits i å ha dårlig samvittighet for det.

Jeg tok meg selv i å faktisk google “hvordan bli kvitt dårlig samvittighet” denne uka, og jeg måtte le av meg sjæl der jeg satt nærmere midnatt og svarte på mail. Jeg lurte litt på hvem jeg hadde blitt og jeg bestemte meg for at det skal jeg aldri gjøre igjen. Jeg veit jo hva som må til, og enten så må jeg gjøre det eller så må jeg faktisk drite i å gjøre det, og da kan jeg heller ikke ha dårlig samvittighet.

Er det bare jeg som er halvveis gæren når det kommer til dårlig samvittighet? Jeg har til og med hatt dårlig samvittighet over at jeg ikke har posta mer på Snapchat, HAHA, Livet problemer. Nei, ikke veit jeg. Kanskje jeg heller burde kalle det å ikke strekke til, enn dårlig samvittighet, for det er jo egentlig det, det er.

Det er jo egentlig dritteit! Tenk om jeg skal få rundt resten av livet, full av dårlig samvittighet over ting jeg burde og skulle gjort. Nei, ærlig talt. Jeg tror jeg må ta en alvorsprat med meg sjæl og spørre hvem jeg egentlig lever dette livet for – For jeg tror at mye handler om forventinger. Forventninger til ditt, forventinger til datt. Og mye av det jeg har dårlig samvittighet for har jeg jo ikke lyst til å gjøre en gang, og det er jo kanskje derfor det hoper seg opp… Erre no sak si.

Derfor har jeg tenkt til å putte den irriterende følelsen i en skuff for nå, for nå er det helg, jeg skal se igjen mannen i dag, etter å ha ikke sett på ha på… En liten evighet, og det gleder jeg meg SÅ til💛 Jeg håper helgen byr på masse hygge, litt sjokkis (jeg har så lyst på sjokkis!!!😂) og alt annet enn dårlig samvittighet.

Takk for at du følger meg, for at du heier og for at du er du!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *