Reklame | Fabel

Et av mine nyttårsforsetter har vært å koble av, og jeg vil faktisk tørre å påstå at jeg for første gang i hele mitt liv har klart å oppnå et nyttårsforsett. Hurra for det! Nyttårsforsettet har vært å klare og logge av mer eller – Koble av. En ting er at jeg har blitt mye flinkere til å legge bort mobilen om kvelden, men jeg har også blitt mye flinkere til å snøre på meg joggeskoa, ta på meg headsettet og for eksempel gå meg en tur. Ofte har turene de siste ukene blitt dobbelt så lange som planlagt, og grunnen? Jo, at jeg ikke har klart å slutte. Jada, ikke nødvendigvis med gåinga, men med å høre på lydbøker. Jeg har nemlig blitt hekta! I går da jeg var på treningssenteret endte hele treningsøkten opp på tredemølla, fordi jeg var i min helt egen verden. Eller, jeg og Harry Hole var det.

Jeg har vært en flittig bruker av Fabel en god stund, og spesielt nå i 2019. Jeg hører på lydbøker når jeg kjører bil, når jeg går tur, når jeg lager middag, når jeg trener og før jeg legger meg. Faktisk var et av mine andre nyttårsforsetter at jeg skulle bli flinkere til å lese igjen, og dessverre kan jeg ikke skryte på meg noen særlig forandring der, men det telles vel når man hører på lydbøker også? Det jeg syntes er fint er at jeg kan kombinere det med noe annet. Som for eksempel å lage middag som dere vet at jeg ikke digger noe mer enn jeg må…

Her er noen av mine favoritt lydbøker:

✗ Harry Hole-serien – Jo Nesbø

✗ Helikopterranet – Jonas Bonnier

✗ Den niende graven – Stefan Ahnem

✗ To søstre – Åsne Seierstad

✗ Selfies – Jussi Adler-Olsen

Plutselig har vanlige, kanskje litt kjedelige gjøremål fått litt farge. Jeg har villet at bussturen på vei til jobb har skulle vare litt lenger, det har vært kjipt når jeg bare har skulle kjøre til butikken og ja, det har blitt mange lange turer og flere skal det bli. Vinnvinn sier bare jeg!

Fabel byr på mye, både for store og for små og det anbefales på det varmeste, fra en som har fått dilla.

Du får nå et gratis testabonnement hos Fabel i 4 uker ved å sende sms 2280 med kodeord Martine (gjelder kun nye abonnenter). Etter 4 uker koster et abonnement  169,-, aka 169,- med masse informasjon, inspirasjon, leseglede og spenning.

Registrer deg HER

KOS DEG!

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *