Dere spør, jeg svarer!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Mandag, ny uke og det er tid for en litt forsinket “ukens spørsmål og svar”-runde. Det skjer mye på privaten om dagen og ja, for så vidt jobbmessig også, så hodet er tidvis litt kokt. Men, jeg trives og i løpet av en par uker vet jeg, og forhåpentligvis dere en hel del mer. Nå er jeg på Nesodden hjemme hos mamma og pappa og det er alltid fint. Ja, bortsett fra når jeg har vært her ganske lenge og mamma glemmer at jeg faktisk “bare” er på besøk. Da har jeg en tendens til å komme meg bort derfra for som fy. Haha!

Ukens spørsmål & svar:

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig bra. Jeg føler at livet er litt kaotisk om dagen, og det gir meg litt panikk. Samtidig så er jeg veldig klar over at alt kommer til å ordne seg. Jeg håper at dere har det fint <3

Hva er din favoritt TV-serie?

Jeg så ferdig siste episode av Sex and The City i går og jeg grein som en unge. JEG ELSKER DEN SERIEN! Jeg har sett alle episodene på HBO, for de som måtte lure ✨

Hva er det dyreste du eier?

Oi, haha. Hmm… Det må vel nesten bli bilen min tror jeg. MEN! Det er ikke det mest dyrebare jeg har.

Finnes i det hele tatt Mr. X eller er han oppdiktet for at du skal få oppmerksomhet rundt det?

Hehehehe. Jeg har fått minimalt oppmerksomhet rundt det, så om det skulle vært tilfelle hadde jeg bomma grovt. Han finnes, han er dritfin og snart skal jeg dele han.

Hva er årsaken til at du har holdt Mr. X hemmelig?

Dette har jeg svart på tidligere, men grunnen er at jeg har hatt et ønske om å finne ut av ting før jeg deler noe. Jeg vil være sikker på at det er riktig, og det har tatt veldig lang tid. Det har også vært litt for han sin del, ettersom han ikke har hatt en ønske om å bli dratt inn i mine kanaler, uten at vi vet at det er verdt det, om du skjønner? Gleder meg til å skrive navnet hans og ikke Mr. X!

Har familien din truffet Mr. X?

Oh yeeees.

Hvor er leopardtoppen du har på deg på Instagram fra?

Den er fra H&M! (den jeg har på, på det øverste bildet)

Har du booket noen reiser til sommeren?

Ja! Jeg skal til Kypros i tre uker. SOM jeg lengter! Det står egentlig en tur til Portugal med surfing sammen med noen av mine svenske venninner på planen også, men den står litt på vent ettersom hun ene skal gifte seg i sommer og fordi jeg må se an litt hva som skjer med jobb og diverse. GI MEG SOMMER!

Hva er din favorittrett?

Jeg elsker en god burger med pommes frites!

Hva er ditt beste tips for å få en fyr ut på date?

SPØR HAN! Det er kult med folk som er rett på sak og som dropper hint, tegn og håpløse spill. Lykke til🤟🏼

Har du mistet noen venner etter at du ble “kjent”? 

Jeg har mistet venner fordi jeg driver med det jeg gjør, men jeg mener selv at det ikke har noen ting å gjøre med at jeg er “kjent” å gjøre. Det er noen som syntes at det jeg gjør, har sagt og holder på med er håpløst, og det er helt greit. Da kan de jo finne noen andre og være venner med👭 MEN! Da tenker jeg at man også kan være ærlige på at det ikke funker å være venner, uten å snakke dritt om hverandre. Det blir litt som er kjærlighetsbrudd tenker jeg da. Man kan jo ha respekt for hverandre og samtidig akseptere at det rett og slett ikke funker. Man kan jo ikke digge alle! Dessverre. Haha!

Har du noen gang tatt noen form for botox eller fillers?

Nei, det har jeg ikke. Jeg skal være så ærlig å si at tanken har streifet meg, men jeg har heldigvis tenkt meg om og funnet ut at jeg er som jeg er, og at jeg heller kan bruke tid og energi på å akseptere det.

Har du noen gang hatt regulering?

Nei! De tenna mine altså, de har jeg jaggu vært heldig med.

Kan du vise den siste SMS-en du fikk?

Fnis. 

Nå skal jeg, mamma og lillesøster snart se A Star Is Born. Jeg har jo allerede sett den, men jeg tror nesten at jeg gleder meg mer enn dem til å se den igjen. Jeg håper at mandagen deres har vært fiiiiiin!

Klem fra meg.

// Marty

1 kommentar

1 thought on “Dere spør, jeg svarer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *