Vinteren har tatt meg. Sånn skikkelig. Jeg føler meg tung, bleik og j*vlig. Eller, jeg føler meg ikke en gang bleik, jeg føler meg grå, og det er faktisk enda verre. For en uke siden fant jeg ut at jeg skulle ta tak i problemet, og hvis jeg blar meg en uke tilbake i arkivet så skrøt jeg av hvor fresh jeg følte meg etter at jeg i et “nå orker jeg ikke å føle meg støgg lenger”-øyeblikk hadde booket time for spraytan. For en uke siden var jeg nemlig fresh og brun, faktisk var jeg så brun at noen lurte på om jeg hadde vært på ferie. Den ene gangen svarte jeg faktisk ja, rett og slett fordi jeg ikke orket å innrømme at jeg hadde betalt 550,- for å stå naken foran en fremmed dame og bli spraya brun, kun fordi jeg ville flykte fra å føle meg grå.

Ikke klandre meg for det plis.

Og jada, jeg følte meg litt freshere i to dager, helt til jeg gikk fra å være brun til å bli dalmantiner eller å få en akutt hudsykdom.

For jeg så for meg å føle meg som dette hvert fall en liten stund:

Men sannheten er at jeg så ut som dette, allerede på onsdag:

Og ja, akkurat nå føler jeg meg som dette:

Tilbake til start tror jeg at jeg vil kalle det.

Men, heldigvis så er jeg grå og blid – Så jeg forsøker å ta det med et smil og jeg trøster meg med at de aller fleste av oss er i samme bås. Ja, for ikke å snakke om at det kommer lysere, brunere og penere tider. Takk og lov!

I dag har jeg faktisk ingen planer, og det er helt nydelig! Jeg tenker å ta meg en treningsøkt, kanskje få brukt gavekortene jeg fikk i bursdagsgave og bare henge. I skrivende stund ligger jeg i senga hjemme hos Mr. X, han er på trening og bestekompisen hans sitter ute i stua og spiser pizza. Ja, og jeg føler at jeg har invandert guttehula, og en sånn dame prøver jeg å ikke være.

Jeg håper at dere får en finfinfin lørdag og at dere har det bra, bleike eller ei❤ Klem fra meg!

// Marty

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Når skal jeg lære?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *