Jeg er tilbake og dette skjer:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det er jaggu godt at vippene matcher de svarte ringene under øya si. For ikke å snakke om mensentrusa. 

Hei gjengen, jeg håper at dere har det bra! Etter noen dager med fravær fra bloggen så burde jeg antakeligvis ha ladet batteriene, men la oss si det sånn: Kroppen min og jeg har ikke akkurat vært så gode kompiser den siste uken. Faktisk så har vi krangla MASSE. Jeg tror faktisk også at jeg har grått for hele 2019 de siste dagene, eller hvert fall det første halve året. Bank i bordet. 

Akkurat nå er jeg hjemme hos mamma og pappa. Status er at kroppen min hater at jeg har satt inn spiral og at den skal gjøre alt for at jeg skal ha det minst mulig bra, noe den klarer veldig fint. Alt er i klikk og jeg og kroppen min prøver å bli venner igjen. Utover det så er mye det samme og jeg må begynne å skjønne at denne prosessen tar tid, noe jeg egentlig ikke er spesielt interessert i. Men, sånn er det bare. Noen runder skal vi vel alle gjennom og det blir bra, jeg veit jo det.

Jeg håper hvert fall at jeg nå skal være tilbake her inne og at jeg snart skal bli med selv igjen.

Men! Utover at den siste uken har vært skikkelig dritt, så er ting veldig fint ellers og i morgen skal jeg dele noe skiiiiikkelig hyggelig og fint med dere, og det gleder jeg meg veldig til 💖 Nå skal jeg krysser fingre og tær for at jeg snart blir litt bedre.

Vi snakkes i morgen!

STOR KLEM FRA MEG.

// Marty

4 kommentarer

4 thoughts on “Jeg er tilbake og dette skjer:

  1. Håper det løser seg med spiralen. Det hørtes jo nesten verre ut, men om det blir bedre på sikt er det vel verdt det 🙂 Jeg hadde også endiometriose. Men hadde ikke så vondt, så det ble oppdaget da jeg var 39.. Ha en fin dag, med kjæresten 😉 mr x..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *