Wiiiips, så logget jeg meg inn her igjen og det kribler i fingrene! Jeg har så mye på hjertet, magen er stappings og hodet trenger litt mer innputt en yatzy, julefilmer og hvordanskaljegåpnedennesjokkisen-tenking.

Har dere det bra? Det håper jeg hvert fall av hele mitt hjerte ❤️ Jeg håper dere er glade, mette i magen og tilfreds. Jeg håper også at dere har fått ladet batteriene hvert fall litt og at dere har kost dere, enten alene, med familiene deres eller med det dere har holdt på med. Og, takk til alle dere som har jobbet i jula og som skal jobbe de neste dagene også! Det er jaggu fint at noen av dere har holdt det gående, passet på oss andre og sørget for at vi er i trygge hender.

Og all respekt til dere som har tatt i mot den ene kunden etter den andre som skal bytte årets julegaver. Jeg ble svett på ryggen på deres vegne da jeg gikk gjennom Sandvika Storsenter i går, haha!

Jeg skrøt jo at jeg skulle logge av mye mer enn det jeg har gjort i jula, men jeg har liksom ikke hatt et så stort behov for å logge helt av. Jeg har hatt lyst til å dele litt av dagene mine på Instagram, poste litt bilder her og der og det har jaggu ikke vært langt ifra at jeg har tittet innom her for å sjekke ståa heller.

Det er vel et godt tegn, sånn egentlig. Det betyr vel at jeg holder på meg noe jeg liker og at jeg har det bra, og at jeg er klar for å ta fatt på 2020 med et brak!

Den siste uken har jeg spist julemat, hengt med familien min, eller vår, både min og C sin. Jeg har gått turer, sett filmer, spist enda litt mer mat, mye sjokkis, bakt kake, vært på hockeykamp og surra rundt. Etter torsdagens podkastepisode så vi filmen “Hva vil folk si”. Jeg har bare en ting å si og det er at du burde høre den episoden og se den filmen. Jeg er enda litt stum og sjokkert. Kanskje mest fordi alt Sanna fortalte gikk igjen, og fordi det ble så virkelig når jeg så det på film også.

I dag har jeg holdt på med å få orden på dette kaoset:

Det er mange som deler bilder fra når de skal hjem til jul, men det er få som deler bilder når de kommer hjem fra jul. Her blir det hvert fall seende ut sånn her, haha!

Jeg har også sovet lenge, fått rumpa mi inn på treningssenteret igjen, ordnet i kaoset her hjemme og jobbet litt idag. I kveld står det taco med Ida og Marcus på planen. Jeg har så lyst på taco, og det er vel et tegn på at jeg har spist nok julemat for i år😂

Vi snakkes for fullt i morgen, og det gleder jeg meg til. Klem fra meg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *