“Jeg er homo”

Categories Podkast 🎧

I dagens podkastepisode snakker vi om noe jeg både syntes er litt kleint, litt morsomt og litt skummelt.

Det er kleint fordi det er fremmed, og la oss være ærlige – Sex kan være veldig kleint. Det er litt morsom fordi det er helt nytt og det er litt skummelt fordi jeg er skikkelig redd for å trå feil, for å si noe feil eller for å generalisere.

Men når jeg tenker meg om så handler det vel egentlig om at jeg ikke vet nok.

For hvordan vet man egentlig at man er homo?

Er det noen forskjeller på det å være homofil og heterofil? Og om det er, hvilke forskjeller er det egentlig?

Hvordan har egentlig homofile sex? Og… Har de så mye sex som det virker som?

I dagens episode har jeg besøk av Sølve og jeg DIGGER Sølve. Sølve er kul, morsom, inspirerende, ærlig og ja, han er tilfeldigvis homo.

Når jeg bestemte meg for at jeg skulle snakke om sex denne måneden, var det en selvfølge for meg at jeg også måtte snakke om den sexen jeg ikke kan så veldig mye om og det var også en selvfølge for meg å ta opp forskjellige ting, så alle på en eller annen måte kunne kjenne seg igjen i det!

Dagens episode handler om det å komme seg ut av skapet, homofili i idrettsverden og ja, Sølve gir meg jo faktisk svar på det jeg har lurt på lenge: Hvordan homofile egentlig har sex.

Denne episoden ble bra, annerledes enn jeg hadde tenkt og jeg er overbevist om at den er viktig. Jeg tror faktisk den kan gjøre at den vonde klumpen mange har i magen, blir litt mindre. Jeg håper hvert fall det!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i Podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Klem fra meg

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *