Her i Bratislava hilser alle som er her for å se på hockey-VM på hverandre. Ja, hvert fall alle som flyr rundt med de villeste luene du kan tenke deg, med store flagg eller drakter. Vi kan bare skryte på oss det siste, men det er som å kjøre motorsykkel. Alle hilser på alle.

I dag har vi spist en halvgod/dårlig (alt ettersom) hotellfrokost, opplevd gamle byen, hengt på den bruneste puben jeg noen gang har vært på, sett Norge tape mot Sveits, blitt kompiser med noen russere og jeg har fått en klem av favorittmenneske mitt. I regnet. Jeg hører rykter om strålende sol hjemme, men her bøttregner det. Gradestokken viser 8 grader og mamma har i antakeligvis sagt ‘jeg har pakket helt feil’ fjorten ganger i dag.

Men hey! Sånn er’e.

– Look a like-antrekk: Bukse HER – Jakke HER – Sko HER – Genser HER

Bratislava er overraskende fint og fresht. Jeg vet egentlig ikke hva jeg hadde sett for meg, men til tross for at byen neppe har vist seg fra sin beste side med tanke på været, så er jeg positivt overrasket! Enda vi ikke har rukket sånn altfor mye foreløpig.

I morgen er det ‘fri’ og ingen kamper, så jeg har planlagt både en massasje og shopping. Jeg var nede for å bestille time til massasje før jeg gikk opp på rommet før, men de hadde stengt to timer før fordi ett eller annet. Sånn er det her. Jeg har en tendens til å skryte på meg at jeg skal gjøre sånne ting, men så utgår det. Men nå har jeg skrevet det her, så når skal jeg prøve å få det til å skje. Det hadde jo vært digg, tross alt.

Det er forresten ingen av de andre som har stemt for shopping i morgen, men jeg har trøstet de med at jeg klarer meg fint selv. Men om jeg ender om selv? Vi får se, hehe!

Nå skal jeg dra på meg de svette skoa igjen, for vi skal ut og spise middag. Målet er å ikke bli gjennom våt før vi har funnet en restaurant, men det kan bli en utfordring.

Jeg håper onsdagen din har vært bra, og om du sitter med hodet langt nedi eksamen – Holdt ut. Det er snart over og det går fint. Jeg heier 💛

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *