Jeg er forelska!

Categories Outfit

Reklame | Ellos

Toppen finner du HER – Skjørtet finner du HER 

Vet du hva jeg digger? Jo, når jeg kan ta på meg klær som jeg føler meg VEL i! Klær som ikke klemmer, presser eller som får meg til å henge med geipen. Klær som passer til den kroppen jeg har, som får frem det beste hos meg og som gjør at jeg føler meg fin!

Og derfor er jeg en fast kunde hos Ellos og superstolt av å samarbeide sammen med de. For de har klær til meg, deg og alle og enhver! For ikke å snakke om alle anledninger.

Som prikken over i-en har Ellos laget en kolleksjon sammen med Kakan Hermansson for høsten og vinterens festligheter. Kolleksjonen er delikat, smakfull, innbydende og ekslusiv – Og jeg føler meg superfin i det jeg har klikket hjem hittil. Det blir liksom de plaggene som utgjør prikken over i-en, som jeg føler meg vel i og som samtidig ser dødsbra ut. Okei, du skjønner greia, hehe. Det er jo liten tvil om at jeg er frelst og at jeg er forelsket i de delikate kjolene, de lekre blusene, de avslappende kaftane – For å nevne noe, hehe.

Uansett! Her har du noen av mine favoritter fra alt Ellos har å by på…

Jeg digger, digger, digger DENNE! Du finner den HER i størrelse 34-48.

Denne tunikaen vil jeg rocke til skinnskjørt, baggy jeans og paljetter. Du finner den HER!

Denne er så HOT! Du finner den HER.

Denne står muligens øverst på ønskelista, hehe. Du finner den HER selvfølgelig fra størrelse 34-52.

Jeg. Er. Forelska. Jeg vil bare på julebord, spise middag i en italiensk landsby, i bryllup og sose rundt i operaen. Hehe! Du finner denne drømmekjolen HER, og om du ikke elsker rosa om høsten/vinteren, så finnes den i tre andre varianter…

Den perfekte, delikate, elegante blusen. Du finner den HER, og jeg kan glede deg med at den finnes i burgunder også!

Og hva det beste av alt er? Jo, at koden 425419 gir 33 % rabatt på den dyreste varen på ordinære priser. Den gjelder også på eksterne varemerker og gir 5 % ekstra rabatt på salget, frem til 31/10.

Klikk HER for å komme til www.ellos.no og for å finne dine favoritter til høstens og vinterens festligheter, eller om du bare vil være ekstra fin på jobben, på hjemmekontoret eller for deg selv. For eksempel 🖤

Klem fra meeeg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *