Forelska i en annen

Categories TIPS!

Reklame | Coolstuff

I dag har jeg truffet min aller største kjærlighet. 

Jeg har visst at vi skulle treffes en god stund nå, men vi har verken hatt tid eller mulighet til det før idag. Jeg må innrømme at jeg de siste ukene har forsøkt å få til et møte, men det er alltid noe som har kommet i veien.

… Jobb, møter, han jeg bor med eller noe annet kjas. 

Jeg har derfor sett frem til møtet lenge og jeg kan nesten ikke vente til neste gang… Jeg tror faktisk vi må få det til allerede i kveld.

Varmen, trykket og kjærligheten jeg fikk er nærmest ubeskrivelig. Herreguuuuud, så deilig! 

Og helt ærlig… Jeg hadde aldri trodd jeg at skulle forelske meg i et fotmassasjemaskin. Men jaggu, det har jeg. Og det er faktisk ikke rart i det hele tatt!

For hvor mange ganger har jeg ikke sittet i sofaen med min kjære, smøget føttene mine bort til han og pent spurt om han ikke bare kan kna litt på føttene mine…

Okei, nesten hver gang vi sitter i sofaen. Men hallo, det er jo så digg! Det som ikke er så digg er at han stort sett har en unnskyldning til å la være og om han først begir seg ut på oppgaven napper han lett i den ene tåa og legger hånda si over den ene foten min.

‘HALLOOOO, det ekke healing vi driver med her altså’.

Jeg rister alltid lett på føttene igjen for at han skal ta hintet og jeg får litt lett napping i en annen tå.

Men, nå er problemet løst, han er kasta ut og jeg trenger ingen samboer – For jeg har fotmassasjemaskinen ‘Zenkuru’. Ganske mye mer eksotisk enn han jeg allerede bor med faktisk.

Neida. Han får bli boende, for han duger til mye annet, men Zenkuru har også flyttet inn så han har å akseptere at vi nå er tre stykker under samme tak og at han har fått seg en konkurrent.

… Ja, og han kan bare tro at han skal få låne Zenkuru…

Han er nemlig bare min.

Ja, og hvis du vil få din egen Zenkuru fotmassasje kan det bestilles HER. Du kan også gå inn på Instagrammen min @Martine.halvs for å vinne en!🤤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *