Jeg blødde gjennom hos han…

Categories Inspirasjon

Reklame | Libresse

Du kjenner kanskje følelsen av å for eksempel skulle sove over hos en du er keen på? Ah, den digge, pirrende og nervøse følelsen. Jeg kjenner hvert fall til den, haha! Er det en ting man ønsker når man skal sove over hos enten et one-night-stand, hos en flørt eller hos kjæresten, så er det stort sett at det skal bli vellykket. Ja, og mange av oss kan vel kanskje være enige i at mensen ikke akkurat er det vi ønsker oss når vi skal dele seng med en som gir oss sommerfugler i magen?

Første gang jeg sov over hos eksen min blødde jeg gjennom, og vi snakker ikke litt. Vi snakker mye og med mye så mener jeg ALT. Jeg hadde ikke peiling på at jeg skulle få mensen og når jeg våknet og så hva som hadde skjedd holdt jeg på å dø, og jeg tror faktisk at jeg gjorde det et lite sekund også. Det endte med at jeg reiste meg opp, la meg på to håndklær og ble liggende og vente til at han skulle våkne, samtidig som jeg prøvde å tenke meg bort fra situasjonen. Det funket dårlig… 

Og nei, det var ikke så fett å spørre om han kunne gå på butikken for å kjøpe bind etter én natt sammen og det var heller ikke så fett å rydde opp i. Men, det ble utrolig nok en ganske så festlig historie siden, og shit happens. Bokstavelig talt. 

Jeg vet at mange kvier seg for å sove med andre når de har mensen, jeg vet at mange står over klasseturer fordi de har mensen og jeg vet at mange sover dårligere når de har mensen. Og ja, jeg snakker av erfaring. Selv har jeg tidligere vært avhengig av å sove på et håndkle når jeg har mensen, rett og slett fordi jeg har vært stressa for å blø gjennom mens jeg sover. Derfor sverger jeg til Libresse sine nattbind, Libresse Goodnight Extra og Libresse Goodnight. Takket være de kan jeg sove litt bedre om natten når jeg har mensen og det er ingen fare for å blø gjennom. Det holdt med den ene gangen si, hehe!

Libresse Goodnight Extra er et nytt bind som jeg hyller. Bindet har en form som er bredere både foran og bak, noe jeg liker veldig godt. Bindet har det jeg kaller anti-lekkasje barrierer langs kantene som gjør at bindet både er sikkert og komfortabelt om natten. Jeg liker veldig godt at bindet tilpasser seg kroppsformen min for å holde seg på plass når jeg sover, aka, null uhell. Men, noe av det beste er at det er 10 timers beskyttelse. DIGG! 

Libresse Goodnight med vinger klarer faktisk, utrolig nok, å gi en fresh følelse når man har mensen. Faktisk er det designet for å gi deg en fresh følelse! Det har også SecureFit™-teknologi som tilpasser seg kroppen din for å gi en komfortabel passform og for å holde seg på plass. Det gir også en forsterket lekkasjebeskyttelse! Igjen: Digg. 

Ja, og begge to er Dermatologisk testet og uten parfyme – Noe som hvert fall er et must for meg! Men, til tross for alt det tekniske så er kanskje det viktigste for meg at jeg faktisk føler at jeg kan legge meg ved siden av et annet menneske og føle meg så fresh som det går an når man har mensen, uten å føle at jeg har på meg en bleie! For bindene er store, de beskytter og de sørger for at du slipper å uroe deg for å blø gjennom, men samtidig så er de så anonyme som mulig.

Takk til Libresse som gjør det enklere å ha mensen 💋

// Marty

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg blødde gjennom hos han…

  1. Min venn fortalte en gang at han traff ei jente på byen og inviterte hun med hjem. Hun hadde mens men sa ingenting til han. Han sa at han trodde hun var så våt, så han var kjempegira. Så oppdaget han blodpol mildt sagt. Ifølge han selv holdt han på å svime av. Ikke mindre. Så det er livet og alt kan skje.

    Jeg digger libresse nattbind. De er eneste som er sikreste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *