Reklame | Sinful

Shorts HER

Hei gjengen 💛

Det å lukke opp macen, klikke meg inn på bloggen og “skriv nytt innlegg”-fanen, føles nesten ut som å ha kommet for sent hjem etter innetid. Jeg vet heller ikke helt hvor jeg skal begynne, for det skulle aldri bli et fravær her inne – Men det ble det. Livet skjedde, hverdagen tok meg og jeg har ikke strekt til. For første gang i livet har jeg druknet, og visst at jeg har gjort det. Det har vært noen tøffe, intense, lærerike, fine og tunge måneder siden jul. Det føles egentlig dritt å si det, fordi livet på mange måter har vært en fest. Problemet er bare at det har vært en fest jeg aldri har dratt hjem fra. Jeg har bare kjørt på, med for lite søvn, for mye jobb. For mye av alt, for lite av alt som er bra for meg. Kroppen begynte å si ifra for lengst, og nå har alle mine nærmeste gjort det samme. Og jeg? Jeg har skammet meg for å få beskjed om og roe ned. Og ikke fordi jeg ikke skjønner det sjæl, og er det noen som vet hvor viktig det er så er det meg, jeg bare… Jeg vil så gjerne. Nå må jeg bare forstå at jeg ikke må ville på bekostning av meg selv.

Nå sitter jeg rundt bordet ute, ved siden av bassenget i leiligheten til familien til C i Spania. Hamrer løs på tastaturet, uten å egentlig ha overskudd eller ork til å forklare noe mer. Jeg vil allikevel titte innom, mest av alt for å si hei. For å si at jeg skal ha litt ferie, selv om C synes jeg suger til å ha ferie, haha! Jeg vil også titte innom for å si, både til meg selv og dere at det er greit å logge av i sommer. La oss ikke jage så fælt, la oss putte fomoen til side, la oss forsøker å være her og ikke der, la oss puste meg magen og gjøre bra ting for oss selv. Livet er et maraton og ikke en sprint, og denne sprinteren må hvert fall roe ned et hakk eller ti.

Så ja… Dette føles som er røre, men det får bare være. Nå står sommer og ferie på planen, og vi snakkes snart. Enn så lenge så titter jeg jo innom på Insta og snap når det føles rett (gurimalla, jeg elsker jo å dele!!!) og det vil slippes masse deilige podkastepisoder hver torsdag i sommer! Har du ikke hørt på en stund? Ah, da har du masse, masse bra å putte på øret. Du finner som alltid podkasten der hvor du finner podkast ved å søke på Sykt Ærlig med Martine. På Spotify for eksempel 💛

Og apropos deilig… Jeg MÅ bare nevne det. Jeg var jo så heldig å slippe min helt egne boks fylt med magi i samarbeid med Sinful for noen uker siden. I helgen fikk jeg denne tilbakemeldingen fra en av dere:

Det er en FRYD! Så ja, om du skulle ville unne deg eller en du unner noe digg en sommergave, så veit du at du finner den HER. Fylt med deilige produkter, og hallo – Boksen håper jeg vil bli et hjem for alle produktene man egentlig ikke veit hvor man skal gjøre av… Nei, kos deg sier bare jeg.

Vi snakkes snart – Ta vare og husk at du aldri er aleine. Stor, stor klem fra meg.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *