Innlegget jeg har lovet å dele

Categories TIPS!

Reklame | Loco

Hva jeg driver med? Neh, jeg bare gjør meg klar til ferie, jeg. Ja, og den ansiktsmaska er skikkelig søt, selv om C holdt på å le seg i hjel (skjønner ikke hvorfor)🐯.

Shave, fikse, farge, vaske, lakke, maske, smøre. Jeg kan umulig være den eneste som alltid gjør det rett før jeg skal på ferie?! Håret på tærne vinkes farvel til, bikinilinja trimmes, neglene lakkes, øyenbrynene farges, kroppen skrubbes, håret kures og ansiktet pleies. Jeg har helt sikkert glemt å nevne noe av det jeg foretar meg i ‘gjøre meg klar for ferie-prosessen’, men samma det. Du skjønner greia. 

Jeg skjønner forresten at det høres svindyrt ut å skulle dra i gang denne prosessen hjemme, men det trenger absolutt ikke å koste skjorta. Hvert fall ikke om du stikker innom Loco, sånn som jeg pleier.

Jeg hadde et raid gjennom min nærmeste Loco-butikk som ligger på Sandvika Storsenter på torsdag og jeg hamstret med meg alt av nødvendigheter. Solkrem til en fin pris (veit du hvor dyrt solkrem egentlig er?!), ny mascara, ny sminkefjerner, barberskum, farge til øyenbryna, barberhøvler, ja, og kjeks, for å nevne noe.

Uansett! Jeg kjørte en spørsmålsrunde på Instagram her om dagen, og det var flere av dere som lurte på hvordan sminke og skjønnhetsprodukter jeg bruker, så jeg tenkte rett og slett at jeg skulle dele noen av mine favoritterprodukter. Sminka får vi ta senere!

Jeg sverger til denne! Faktisk digger jeg den såpass at jeg har kjøpt en til ‘svigermor’ også. Jeg måtte kjøpe en ny en til meg selv også, for han andre som bor i dette huset har brukt den på både seg selv, seg selv og seg selv. Selv uten å ha vært i sola. Ikke at det er nødvendig. 

TAKK FOR AT DENNE FINNES. Jeg pleier å ha med meg denne når jeg er på reise eller på farta, for da slipper jeg barberskum. Om man bruker den på leggene blir de så glatte og myke etterpå!

En del av dere har spurt meg om hva grunnen til at jeg har så glatt og ren hud er og jeg skal innrømme at jeg er ganske heldig med huden min. Jeg gjør egentlig ikke så mye hokkuspokkus annet enn å være skikkelig nøye med å fjerne sminka mi, la huden min puste og bruke en god krem. Denne sminkefjerneren fjerner alt! 

Pretty smooth. Denne er nydelig etter å ha vært i sola, på tørre legger eller om du klarer å smiske deg til en massasje. Jeg har foreløpig bare gitt… 

Når man har hjemmespa så er det lov til å spise kjeks mellom slaga. Husker du denne fra barndommen? Ah, den er så god!

Men, vet du hva? Jeg er så glad for at det ikke trenger å koste allverden å freshe seg opp eller å unne seg litt ekstra luksus enten før man drar på ferie eller i hverdagen. Jeg er også skikkelig glad for at Loco byr på kjente merkevarer og spennende nye produkter til ugjenkjennelige priser og at man ikke betaler mer enn man må!

Nå skal jeg pakke toalettmappa mi og gjøre unna siste finish før jeg og den ny trimma bikinilinja stikker på feri!

Vi snakkes💛

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Innlegget jeg har lovet å dele

  1. Vet du om de selger barberblader i tillegg til intuiton høvelen? Eller må man kjøpe ny høvel for hver gang? 🌸 heia deg, du er så bra!! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *